ΜΠΑΣΚΕΤ

Το ''Rosaleda'' πάει Copa!

Το ''Rosaleda'' πάει Copa!

Γελιέστε αν νομίζετε ότι το Copa del Rey αποτελεί καθαρά μπασκετική υπόθεση. Η Ουνικάχα ρίχνεται σήμερα στη ''μάχη'' του Κυπέλλου κόντρα στη Σαραγόσα και θα έχει την υποστήριξη των απανταχού... ποδοσφαιρικών της πόλης!

Η Μάλαγα ζει και αναπνέει για το Copa del Rey. Οι παίκτες του Χοάν Πλάθα τονίζουν σε κάθε ευκαιρία ότι στόχος τους είναι να κάνουν μια πόλη χαρούμενη, αρχής γενομένης από τον σημερινό, σπουδαίο προημιτελικό με τη Σαραγόσα.

Το Martín Carpena είναι έτοιμο για το μεγάλο ραντεβού του ισπανικού μπάσκετ που συγκεντρώνει τα βλέμματα όλης της Ευρώπης. Η Μάλαγα είναι μια ''ποδοσφαιροκρατούμενη'' πόλη ωστόσο η Ουνικάχα θα έχει την υποστήριξη ΟΛΗΣ της Ανδαλουσίας στην παλαιότερη διοργάνωση του ισπανικού μπάσκετ! Μια βόλτα από το ''Rosaleda'' και την μπουτίκ της Μάλαγα επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές.

Το ''Rosaleda'' πάει Copa!

Το θρυλικό ''Rosaleda'' βρίσκεται αυτές τις μέρες στη... σκιά του ''Martín Carpena''

''Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ ξεχωριστή για τη Μάλαγα. Στην πόλη μας ήλθαν εφτά ομάδες που έχουν το ίδιο όνειρο με την Ουνικάχα. Υπάρχει η Ρεάλ, υπάρχει η Μπαρτσελόνα όμως στο Copa όλα είναι διαφορετικά! Όλα ξεκινούν από την αρχή. Έχουμε τον Καμπαγιέρο και τον Ελισέου όμως αυτή την εβδομάδα θα δούμε τον Βάσκεθ και τον Σουάρεθ!!!'' μάς εξήγησε ο Ενρίκε που εργάζεται στην μπουτίκ της Μάλαγα.

Το ''Rosaleda'' πάει Copa!

Οι φανέλες της ποδοσφαιρικής Μάλαγα σε πλήρη παράταξη

''Νομίζω πως η Ουνικάχα θέλει να ζήσει το όνειρό της! Υπάρχει μεγάλο πάθος για την ομάδα. Θέλει να πετύχει και σίγουρα θα είμαστε όλοι χαρούμενοι αν τα καταφέρει. Αυτές τις μέρες όλη η πόλη ασχολείται με το Copa del Rey!'' πρόσθεσε η Ρόσα.

Να σημειώσουμε ότι η Μάλαγα θα έχει σήμερα την υποστήριξη 1.800 φιλάθλων της που θα βρεθούν στις εξέδρες του ''Martín Carpena''.

Το ''Rosaleda'' πάει Copa!

To μήνυμα των φίλων της Μάλαγα έξω από την μπουτίκ θυμίζει κάτι από... Ελλάδα

-Ακολουθήστε μας στο Twitter @Giannis_Stavr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ