EUROLEAGUE

Το πρώτο ζευγάρι των playoffs της EuroLeague βγάζει αντίπαλο για τον Ολυμπιακό στο Final Four

04/05/2022 Olympiacos Vs Monaco for Turkish Airlines Euroleague top 8 game 5 season 2021-22 in SEF Stadium in Piraeus - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
04/05/2022 Olympiacos Vs Monaco for Turkish Airlines Euroleague top 8 game 5 season 2021-22 in SEF Stadium in Piraeus - Greece Photo by: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Μονακό - Μακάμπι Τελ Αβίβ το πρώτο ζευγάρι των playoffs της EuroLeague, από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Final Four του Κάουνας αν οι Πειραιώτες προκριθούν σε αυτό.

Τέσσερις αγώνες έμειναν για να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος της EuroLeague και είναι πραγματικά απίθανο ότι μόλις ένα ζευγάρι έχει ήδη "κλειδώσει" εν όψει playoffs (25/4 - 10/5). Αυτό της 4ης Μονακό με την 5η Μακάμπι Τελ Αβίβ, που δείχνει αμφίρροπο, ισορροπημένο και εξαιρετικά ενδιαφέρον.

Από αυτό το ματσάρισμα θα προκύψει και ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στον ημιτελικό του Final Four του Κάουνας (19-21/5), αν φυσικά οι Πειραιώτες αποκλείσουν Μπασκόνια, Φενέρμπαχτσε ή Ζάλγκιρις, όποια βρεθεί στο δρόμο τους (δείτε εδώ τα τέσσερα σενάρια για τον αντίπαλο των ερυθρόλευκων που έγραψαν ιστορία το βράδυ της Πέμπτης με την νίκη επί της Μπασκόνια).

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ