ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Το προολυμπιακό του ΣΕΦ πλησιάζει, τα εισιτήρια φεύγουν

Το προολυμπιακό του ΣΕΦ πλησιάζει, τα εισιτήρια φεύγουν

Σε προνομιακές τιμές συνεχίζεται η πώληση των εισιτηρίων για το προολυμπιακό τουρνουά του Πειραιά.

Η πώληση των εισιτηρίων για το προολυμπιακό τουρνουά του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας συνεχίζεται, με προνομιακές τιμές για τους φίλους του μπάσκετ και της Εθνικής που θέλουν να δουν από κοντά μάχες υψηλού επιπέδου. Από τις 2 έως τις 7 Ιουλίου.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

"Οι μέρες για το Προολυμπιακό Τουρνουά πλησιάζουν και η Εθνική καλείται να απαντήσει στην πρόκληση που έχει μπροστά της με έπαθλο το εισιτήριο για το Παρίσι 2024! Το ραντεβού έχει δοθεί στο ΣΕΦ (2-7/7) και η στήριξη του κόσμου θα είναι όπως πάντα σημαντική βοήθεια! Η δεύτερη περίοδος διάθεσης εισιτηρίων έχει αρχίσει και μπορείτε να κλείσετε την δική σας θέση!

Το «κλικ» που θα σας δώσει θέση στο ΣΕΦ δίπλα στην επίσημη αγαπημένη μπορείτε να το κάνετε ΕΔΩ, εξασφαλίζοντας πάλι εισιτήρια σε προνομιακές τιμές. Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ήδη ανακοινωθεί από τη FIBA, ενώ αν η Ελλάδα φτάσει στους ημιτελικούς θα αγωνιστεί στις 17.30. Οι αγώνες της Εθνικής Ανδρών στον όμιλο είναι οι εξής

3/7 στις 21:00: Δομινικανή Δημοκρατία - Ελλάδα

4/7 στις 21:00: Ελλάδα - Αίγυπτος

Στον Α’ Όμιλο του Προολυμπιακού Τουρνουά αγωνίζονται η Σλοβενία, η Κροατία και η Νέα Ζηλανδία. Η ticketmaster είναι αποκλειστική πάροχος εισιτηρίων του Προολυμπιακού Τουρνουά της FIBA"

TAGS ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ