EUROLEAGUE

Το πρόγραμμα της EuroLeague: Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην Βιτόρια κόντρα στην Μπασκόνια

Οι Παπαπέτρου και Μέικον σε αγώνα του Παναθηναϊκού
Οι Παπαπέτρου και Μέικον σε αγώνα του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μπασκόνια στην Βιτόρια (21:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 3η αγωνιστική της EuroLeague, ψάχνοντας την δεύτερη νίκη του στην διοργάνωση. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Νίμπουρκ για το BCL, πρεμιέρα του Ιωνικού στο FIBA Europe Cup.

Ο Παναθηναϊκός έχει μία ακόμα δύσκολη αποστολή, αφού αντιμετωπίζει σήμερα (12/10) την Μπασκόνια (21:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στην Βιτόρια για την 3η αγωνιστική της EuroLeague, στην πρώτη "διαβολοβδομάδα" της σεζόν.

Οι "πράσινοι" - που δεν θα έχουν στην διάθεσή τους τον νεοφερμένο Γιόγκι Φέρελ - θα ψάξουν για την δεύτερη νίκη τους στην διοργάνωση, κόντρα σε μία ομάδα που μετράει δύο ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:
(19:00) Ούνικς - Μπάγερν (Novasports Start)
(20:00) ΤΣΣΚΑ - Ζενίτ (Novasports 5)
(21:00) Άλμπα - Φενέρμπαχτσε (Novasports 4)
(21:00) Βιλερμπάν - Αναντολού Εφές (Novasports 2)
(21:30) Αρμάνι Μιλάνο - Μακάμπι (Novasports 3)
(21:30) Μπασκόνια - Παναθηναϊκός (Novasports Prime)

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Νίμπουρκ, πρεμιέρα για Ιωνικό

Ο ΠΑΟΚ ρίχνεται ξανά στην μάχη του Basketball Champions League. Μία εβδομάδα μετά την εκτός έδρας ήττα του από την Ιγκοκέα (68-64), ο "Δικέφαλος" υποδέχεται την Νίμπουρκ (19:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) ψάχνοντας για την πρώτη του φετινή νίκη. Μία νίκη που θα πρέπει να έρθει χωρίς τους Καμπερίδη και Λοβ, που θα απουσιάσουν λόγω τραυματισμού.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Ιωνικός θα κάνει την δική του πρεμιέρα στο FIBA Europe Cup, στην επιστροφή του στην Ευρώπη έπειτα από 37 χρόνια, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Μονς (21:30, LIVE Streaming από το κανάλι της FIBA και LIVE από το SPORT24)

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΖΕΝΙΤ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΠΑΟΚ ΙΩΝΙΚΟΣ BASKETBALL CH. LEAGUE FIBA EUROPE CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ