EUROLEAGUE

Το πρόγραμμα της EuroLeague: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπάγερν

Ο Κώστας Σλούκας στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φενέρ
Ο Κώστας Σλούκας στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φενέρ PHOTO CREDITS; EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός περιμένει την Μπάγερν στο ΣΕΦ (21:30, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) για την 15η αγωνιστική της EuroLeague, σε ένα κρίσιμο παιχνίδι. Δοκιμάζεται στην Μπολόνια κόντρα στην Βίρτους ο Προμηθέας.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπάγερν (21:30, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) για την 15η αγωνιστική της EuroLeague, θέλοντας να ξεκινήσει με νίκη την διαβολοβδομάδα, αλλά και να πατήσει ακόμα πιο γερά στα πόδια του μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα την προηγούμενη αγωνιστική.

Οι "ερυθρόλευκοι" αναμένεται να παραταχθούν πλήρεις, αφού και ο Μουστάφα Φαλ αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να στέκεται στο γεγονός ότι είναι ένας αγώνας-πρόκληση για την ομάδα του.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:
ΤΣΣΚΑ - Ούνικς (19:00, Novasports 5)
Ζάλγκιρις - Μονακό (20:00, Novasports Start)
Ολυμπιακός - Μπάγερν (21:30, Novasports 4)
Βιλερμπάν - Ζενίτ (22:00, Novasports Start)

Τα χθεσινά (14/12) αποτελέσματα:
Αναντολού Εφές - Μπασκόνια 87-72
Φενέρμπαχτσε - Μακάμπι Τελ Αβίβ 90-79
Ερυθρός Αστέρας - Μπαρτσελόνα 69-76
Αρμάνι Μιλάνο - Παναθηναϊκός 75-54
Ρεάλ Μαδρίτης - Άλμπα Βερολίνου 87-64

Ο Προμηθέας κόντρα στο φαβορί

Την ίδια ώρα που ο Ολυμπιακό υποδέχεται την Μπάγερν, ο Προμηθέας θα έχει μία από τις πιο δύσκολες φετινές ευρωπαϊκές αποστολές του, αφού αντιμετωπίζει στην Μπολόνια την Βίρτους του Μίλος Τεόντοσιτς (21:30, Novasports 5 και LIVE από το SPORT24) για την 7η αγωνιστική του EuroCup.

Οι Πατρινοι έχουν δύσκολο έργο, ωστόσο θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό κόντρα σε ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης.

Ολοκληρώνεται η 8η αγωνιστική της Stoiximan Basket League

Στον αγώνα - που έστω και με καθυστέρηση αρκετών ημερών - κλείνει την αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League, ο Ηρακλής υποδέχεται τον Ιωνικό (19:30, ΕΡΤ3).


*Ο Ηρακλής έχει τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών
* Κολοσσός και Απόλλωνας Πάτρας έχουν τιμωρηθεί με αφαίρεση ενός βαθμού

Ο Ολυμπιακός ψάχνει το πρώτο βήμα

Η πρώτη ομάδα πάντως που ρίχνεται στην ευρωπαϊκή "μάχη" πάντως σήμερα (15/12) είναι η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακου. Οι "ερυθρόλευκες" αντιμετωπίζουν την Ενισέι στην Ρωσία (14:00,FIBA TV, Youtube) στον πρώτο αγώνα της φάσης των 32 του EuroCup Γυναικών, θέλοντας να κάνει το πρώτο βήμα. Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 22 Δεκεμβρίου στο ΣΕΦ.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΓΕΡΝ ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΜΟΝΑΚΟ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΖΕΝΙΤ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΙΩΝΙΚΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROCUP EUROCUP ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ