EUROLEAGUE

Το πρόγραμμα της EuroLeague: Ο Ολυμπιακός κόντρα στην φορμαρισμένη Ούνικς

Ο Μουστάφα Φαλ ήταν φόβητρο ενόσω ήταν στο παρκέ κατά τη διάρκεια του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε
Ο Μουστάφα Φαλ ήταν φόβητρο ενόσω ήταν στο παρκέ κατά τη διάρκεια του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός έχει δύσκολη αποστολή σήμερα (3/12), αφού αντιμετωπίζει την εσχάτως "καυτή" Ούνικς (18:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στο Καζάν για την 13η αγωνιστική της EuroLeague, ψάχνοντας την 3η σερί νίκη του, κόντρα σε μία ομάδα που μετράει 4 σερί νίκες.

Ο Ολυμπιακός έχει ακόμα μία πρόκληση μπροστά του, αφού αντιμετωπίζει την φορμαρισμένη Ούνικς (18:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στο Καζάν για την 13η αγωνιστική της EuroLeague, ψάχνοντας για την νίκη που θα τον διατηρήσει σε τροχιά playoffs.

Το έργο των "ερυθρόλευκων" είναι δύσκολο, αφού μεταξύ άλλων πετυχαίνουν την ρωσική ομάδα στην καλύτερη φάση της, με την Ούνικς να μετράει τέσσερις σερί νίκες στην διοργάνωση, αλλά και έξι νίκες στα τελευταία εφτά παιχνίδια της, δείχνοντας ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Το καλό για τον Ολυμπιακό είναι ότι αναμένεται να παραταχθεί πλήρης, έχοντας ως στόχο να ματσάρει την ενέργεια της ρωσικής ομάδαςπροκειμένου να βρεθεί σε θέση ισχύος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:
Ούνικς - Ολυμπιακός (18:00, Novasports Prime)
Αναντολού Εφές - Μπαρτσελόνα (19:30, Novasports 4)
Ζενίτ - Ερυθρός Αστέρας (20:00, Novasports 2)
Άλμπα - Αρμάνι Μιλάνο (21:00, Novasports 5)

Τα χθεσινά (2/12) αποτελέσματα:
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Παναθηναϊκός 97-77
Φενέρμπαχτσε - Μονακό 96-86
Ζάλγκιρις Κάουνας - Μπασκόνια 72-68
Μπάγερν Μονάχου - Βιλερμπάν 73-65
Ρεάλ Μαδρίτης - Μακάμπι Τελ Αβίβ 72-70

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΖΕΝΙΤ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ