ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Το πρόγραμμα της Εθνικής Ελλάδας στο προολυμπιακό: Το τουρνουά της μιας ανάσας με τέσσερις αγώνες σε πέντε ημέρες

Το πρόγραμμα της Εθνικής Ελλάδας στο προολυμπιακό: Το τουρνουά της μιας ανάσας με τέσσερις αγώνες σε πέντε ημέρες
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Μίνιμουμ τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες σε πέντε ημέρες πρέπει να κάνει η Εθνική για να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δείτε το πρόγραμμα της Ελλάδας στο προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ.

Η κλήρωση των προολυμπιακών δεν ήταν ευνοϊκή για την Ελλάδα. Η συμμετοχή Σλοβενίας, Κροατίας και Δομινικανής Δημοκρατίας στο τουρνουά που θα γίνει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τις 2 έως τις 7 Ιουλίου ανέβασε τον βαθμό δυσκολίας στον... ουρανό, με την Εθνική να μαθαίνει ότι θα δώσει τέσσερις αγώνες σε πέντε ημέρες και πρέπει να κάνει μίνιμουμ τρεις νίκες για να τσεκάρει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν στο Παρίσι (24 Ιουλίου έως 11 Αυγούστου).

Συγκεκριμένα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα παίξει στις 3/7 με τη Δομινικανή Δημοκρατία και στις 4/7 με την Αίγυπτο. Στις 5/7 δεν θα γίνουν αγώνες, στις 6/7 θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί και στις 7/7 ο τελικός. Αναλυτικά το πρόγραμμα του προολυμπιακού του Πειραιά: Σλοβενία - Κροατία και Αίγυπτος - Δομινικανή Δημοκρατία στις 2/7, Κροατία - Νέα Ζηλανδία και Δομινικανή Δημοκρατία στις 3/7, Νέα Ζηλανδία - Σλοβενία και Ελλάδα - Αίγυπτος στις 4/7, ημιτελικοί στις 6/7 και τελικός στις 7/7.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ