NBA

Το πριμ που πήραν οι Μπακς για την πρόκριση στο Final Four και το ποσό που θα διεκδικήσουν στο Λας Βέγκας

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον Ντέμιαν Λίλαρντ πριν τον αγώνα των Μπακς με τους Θάντερ για την preseason 2023
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον Ντέμιαν Λίλαρντ πριν τον αγώνα των Μπακς με τους Θάντερ για την preseason 2023 © 2023 SARAH PHIPPS/ASSOCIATED PRESS

Πόσα χρήματα εξασφάλισαν οι Μπακς και πόσα θα διεκδικήσουν στο Final Four του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στο Λας Βέγκας; Το SPORT24 έχει τις απαντήσεις.

Η νίκη επί των Νικς ήταν η πέμπτη σε πέντε αγώνες για το In-Season Tournament. Οι Μπακς προκρίθηκαν στο Final Four του Λας Βέγκας έχοντας το απόλυτο (100%) και πλέον θα ταξιδέψουν στην Νεβάδα για να νικήσουν τους Πέισερς και να βρεθούν στον τελικό που θα γίνει τα ξημερώματα της Κυριακής (10/12) στις 03:30 Ελλάδας.

Με την πρόκρισή τους στα προημιτελικά, οι παίκτες και οι προπονητές των Μπακς είχαν πάρει πριμ 50.000 δολαρίων ο κάθε ένας. Με την πρόκρισή τους στο Final Four πήραν από 100.000 δολάρια ο κάθε ένας. Και πλέον υπάρχει μπροστά τους ένα ακόμη μεγαλύτερο ποσό για να το διεκδικήσουν. Αν το Μιλγουόκι αποκλείσει τους Πέισερς, κάθε μέλος του θα πάρει ακόμη 200.000 δολάρια. Κι αν οι πρωταθλητές του 2021 νικήσουν και στον τελικό, θα πάρουν από 500.000 δολάρια.

Σε περίπτωση που τα Ελάφια κάνουν το 7/7, τότε κάθε παίκτης και κάθε προπονητής θα έχει βάλει στον λογαριασμό του 850.000 δολάρια. Ποσό που για παίκτες όπως ο Ντέιμιαν Λίλαρντ και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι σχετικά μικρό, αλλά για νεαρούς αθλητές ή κάποιους που βρίσκονται στο minimum είναι πολύ σημαντικό.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ