NBA

Το ΝΒΑ επέλεξε έναν ψηλό με το ποσοστό του 33.8% για τη θέση του Ανφέρνι Σάιμονς στον διαγωνισμό τριπόντων

New York Knicks forward Julius Randle reacts during the second half of an NBA basketball game against the Brooklyn Nets, Monday, Feb. 13, 2023, in New York. (AP Photo/Jessie Alcheh)
New York Knicks forward Julius Randle reacts during the second half of an NBA basketball game against the Brooklyn Nets, Monday, Feb. 13, 2023, in New York. (AP Photo/Jessie Alcheh) © 2023 JESSIE ALCHEH / AP IMAGES

Ο Ανφέρνι Σάιμονς τραυματίστηκε τις παραμονές του NBA All-Star Weekend, με τον Τζούλιους Ραντλ να τον αντικαθιστά στον διαγωνισμό τριπόντων.

Ο τραυματισμός του Ανφέρνι Σάιμονς στο παιχνίδι με τους Γουάσινγκτον Γουίζαρντς είναι αρκετός για να του στερήσει τη συμμετοχή στον διαγωνισμό τριπόντων του NBA All-Star Weekend.

Ο 23χρονος γκαρντ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς θα υποχρεωθεί να μείνει στα "πιτς" για μερικές ημέρες (ου μην και εβδομάδες), με το ΝΒΑ να κινείται άμεσα και να τον αντικαθιστά με τον Τζούλιους Ραντλ των Νιου Γιορκ Νικς του 33.8% στα τρίποντα φέτος.

Το SPORT24 στο Σολτ Λέικ Σίτι

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται από την Πέμπτη (16/2) στο Σολτ Λέικ Σίτι για να μεταφέρει τον παλμό από το 72ο All-Star Weekend του NBA. Το SPORT24 ακολουθεί και φέτος τον captain Γιάννη Αντετοκούνμπο, που μπαίνει στο ένατο εορταστικό τριήμερο της καριέρας του και στο έβδομο All-Star Game.

Χορηγός της αποστολής ο Ιταλικός και Παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Στη Mapei θα βρείτε περισσότερα από 5.000 προϊόντα για κάθε ανάγκη: κόλλες πλακιδίων, αρμόστοκους, στεγανωτικά, θερμομόνωση, χρώματα και πολλά άλλα. Γνωρίστε και εσείς τα προϊόντα Mapei στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA NBA ALL STAR WEEKEND 2023 ALL STAR GAME 2023 NBA ALL STAR GAME 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ