NBA

NBA: Συναγερμός στο Πόρτλαντ για τον τραυματισμό του Ανφέρνι Σάιμονς

NBA: Συναγερμός στο Πόρτλαντ για τον τραυματισμό του Ανφέρνι Σάιμονς

Λίγες ώρες αφότου έμαθε πως επελέγη στον διαγωνισμό τριπόντων του NBA-All Star Weekend 2023, ο Ανφέρνι Σάιμονς αποχώρησε από το παιχνίδι των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς με (σοβαρό;) πρόβλημα στον αστράγαλο.

Δεν είχαν περάσει παρά μερικές ώρες από την στιγμή που ο Ανφέρνι Σάιμονς ενημερώθηκε πως επελέγη για τον διαγωνισμό τριπόντων του NBA-All Star Weekend 2023, όταν είδε την τύχη να του γυρίζει την πλάτη.

Σε προσπάθεια για floater στην τρίτη περίοδο του αγώνα με τους Γουάσινγκτον Γουίζαρντς, ο 23χρονος γκαρντ προσγειώθηκε πάνω στο πόδι του Κάιλ Κούζα, γυρνώντας πολύ άσχημα τον αριστερό αστράγαλό του. Το πρόβλημα ήταν τόσο έντονο εκείνη την στιγμή που χρειάστηκε να μείνει για μερικά δευτερόλεπτα στο παρκέ έως ότου καταφέρει να σηκωθεί, πριν αποχωρήσει από το παιχνίδι με τη βοήθεια του ιατρικού επιτελείου του Πόρτλαντ.

Τούτο σημαίνει πως η συμμετοχή στο NBA-All Star Weekend 2023 είναι εξαιρετικά αμφίβολη (έως αδύνατη), το μείζον όμως για τον Τσόνσι Μπίλαπς δεν είναι αυτό, αλλά το χρονικό διάστημα που θα τον στερηθεί αφού παλεύει για την είσοδο στο play-in του ΝΒΑ.

Τη φετινή σεζόν, ο Ανφέρνι Σάιμονς έχει 21.4 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 4.2 ασίστ κατά μέσο όρο με 38.1% στα τρίποντα.

TAGS NBA ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΡΕΙΛ ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ