NBA

Το ντοκουμέντο με τους παίκτες των Χιτ να περιμένουν τον Γιόκιτς στον διάδρομο των αποδυτηρίων

Το ντοκουμέντο με τους παίκτες των Χιτ να περιμένουν τον Γιόκιτς στον διάδρομο των αποδυτηρίων
@AARONONTIVEROZ INSTAGRAM

Ένταση στο παρκέ, ένταση και στα αποδυτήρια του γηπέδου των Ντένβερ Νάγγετς, καθώς οι παίκτες των Χιτ έψαχναν τον Νίκολα Γιόκιτς μετά από την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Κυκλώστε την 29η Νοεμβρίου στο ημερολόγιό σας. Εκείνο το βράδυ, τα ξημερώματα της 30ης Νοεμβρίου στις 02:30 ώρα Ελλάδας, οι Χιτ θα υποδεχθούν τους Νάγγετς και στο Μαϊάμι θα βρίσκονται τα μάτια όλου του μπασκετικού πλανήτη καθώς η ομάδα του Έρικ Σπόλστρα θα υποδεχθεί τους Νάγγετς του Νίκολα Γιόκιτς με τον οποίο έχει ανοίξει από χθες βράδυ βεντέτα.

Ο Σέρβος σέντερ δέχθηκε ένα αντιαθλητικό χτύπημα από τον Μαρκίφ Μόρις και στη συνέχεια τον χτύπησε με δύναμη ρίχνοντάς τον στο παρκέ, δήλωσε μετανιωμένος για την κίνησή του, όμως τα αδέλφια του απάντησαν στον Μάρκους Μόρις στο Twitter και την ίδια ώρα δημοσιευόταν στο Instagram μια φωτογραφία που δείχνει την ξεκάθαρη ενόχληση των παικτών των Χιτ γι' αυτό που έγινε στο γήπεδο του Ντένβερ.

Ο δημοσιογράφος/φωτογράφος Άαρον Οντίβεροζ "έπιασε" τους αθλητές της ομάδας του Μαϊάμι τη στιγμή που βρίσκονταν στον διάδρομο των αποδυτηρίων και περίμεναν τον Νίκολα Γιόκιτς για να δώσουν συνέχεια στο περιστατικό, με τον Κάιλ Λάουρι, τον Τζίμι Μπάτλερ, τον Μπαμ Αντεμπάγιο και τον Ντεγουέιν Ντέντμον να πρωτοστατούν, αλλά να απομακρύνονται από την ασφάλεια των Χιτ και του γηπέδου για να μην προκύψει νέα σύρραξη, αυτή τη φορά εκτός αγωνιστικού χώρου.

Όλα αυτά επειδή ο Μαρκίφ Μόρις τα έβαλε για ακόμα μία φορά με αντίπαλό του, όλα αυτά μετά από ακόμα ένα περιστατικό έντασης των Morris Twins που σε 11 χρόνια καριέρας στο ΝΒΑ τα έχουν βάλει με τους Πολ Τζορτζ, Λούκα Ντόντσιτς, Μπόμπι Πόρτις, Οου Τζι Ανουνόμπι, Τρίσταν Τόμπσον, Μίτσελ Ρόμπινσον, Λάρι Νανς, Μπάντι Χιλντ, Τζέιλεν Μπράουν, Τζέιμς Ένις, Τζάστιν Άντερσον, Ντάβις Μπέρτανς, Ράσελ Γουέστμπρουκ, Τζοέλ Εμπίντ και με πολλούς ακόμη αθλητές της Λίγκας.

TAGS NBA ΝΙΚΟΛΑ ΓΙΟΚΙΤΣ ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ