NBA

Το NBA σε καλεί να ψηφίσεις τους κορυφαίους Ευρωπαίους στην ιστορία του

Το NBA σε καλεί να ψηφίσεις τους κορυφαίους Ευρωπαίους στην ιστορία του
2021 AP PHOTO/MORRY GASH

Τους 10 κορυφαίους Ευρωπαίους στην ιστορία του σε καλεί το NBA να ψηφίσεις, με 20 σπουδαίους μπασκετμπολίστες να παλεύουν για την πρώτη και την δεύτερη καλύτερη πεντάδα.

Μετά από την κορυφαία φανέλα και την κορυφαία ευρωπαϊκή στιγμή, το NBA σε καλεί να ψηφίσεις τους κορυφαίους Ευρωπαίους στην ιστορία του. Η ψηφοφορία ξεκίνησε στις 28 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί τα ξημερώματα της 6ης Απριλίου (01:59 ώρα Ελλάδας), με τους fans του μπάσκετ να κρίνουν σε 50% το αποτέλεσμα και ένα panel δημοσιογράφων και διασημοτήτων το άλλο 50%.

Μετά από την ψηφοφορία του panel, στο οποίο συμμετείχε και το SPORT24, προέκυψαν οι 20 φιναλίστ που έθεσαν υποψηφιότητα για την πρώτη και την δεύτερη καλύτερη ευρωπαϊκή πεντάδα. Γιάννης Αντετοκούνμπο, Μπορίς Ντιό, Βλάντε Ντίβατς, Λούκα Ντόντσιτς, Γκόραν Ντράγκιτς, Μαρκ Γκασόλ, Πάου Γκασόλ, Ρουντί Γκομπέρ, Νίκολα Γιόκιτς, Τόνι Κούκοτς, Σαρούνας Μαρτσιουλιόνις, Ντιρκ Νοβίτσκι, Μεχμέτ Οκούρ, Ντράζεν Πέτροβιτς, Ντίνο Ράτζα, Άρβιντας Σαμπόνις, Ντέτλεφ Σρεμπφ, Πέτζα Στογιάκοβιτς και Χέντο Τούρκογλου ζητούν την ψήφο σας στην NBA 75 Euro Vote.

TAGS NBA ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ