NBA

Το NBA αγόρασε τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ομάδας του Βικτόρ Γουεμπανιαμά

Boulogne-Levallois Metropolitans 92's Victor Wembanyama plays against the NBA G League Ignite in an exhibition basketball game Tuesday, Oct. 4, 2022, in Henderson, Nev. (AP Photo/John Locher)
Boulogne-Levallois Metropolitans 92's Victor Wembanyama plays against the NBA G League Ignite in an exhibition basketball game Tuesday, Oct. 4, 2022, in Henderson, Nev. (AP Photo/John Locher) 2022 AP PHOTO/JOHN LOCHER

Διαθέσιμοι μέσω του δωρεάν NBA App θα είναι στο εξής οι αγώνες της Μετροπολιτάν, καθώς το NBA αγόρασε τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ομάδας του Βικτόρ Γουεμπανιαμά.

Η παράκρουση για τον Βικτόρ Γουεμπανιαμά, συνεχίζεται. Και γίνεται όλο και πιο έντονη, καθώς το NBA ανακοίνωσε αυτό που είχε ήδη κυκλοφορήσει ως φήμη.

Η Λίγκα αγόρασε τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων της Μετροπολιτάν και θα τα μεταδίδει μέσω του ανανεωμένου NBA App, ώστε ο κόσμος σε κάθε γωνιά του πλανήτη να έχει την ευκαιρία να απολαύσει τον 18χρονο θηριώδη ψηλό λίγους μήνες πριν από την επιλογή του στο νούμερο 1 του NBA Draft 2023.

Ο πρώτος αγώνας που θα μεταδοθεί μέσω της δωρεάν εφαρμογής του NBA είναι αυτός του Σαββάτου (29/10 στις 21:00) με την Μπουργκ για την 7η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος.

TAGS NBA ΒΙΚΤΟΡ ΓΟΥΕΜΠΑΝΙΑΜΑ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ