NBA

Το "ναι μεν, αλλά..." των Μπρούκλιν Νετς για τον Κέβιν Ντουράντ βάζει φωτιά στα σενάρια

Ο Κέβιν Ντουράντ με την φανέλα των Νετς
Ο Κέβιν Ντουράντ με την φανέλα των Νετς Ⓒ 2022 JOHN MINCHILLO/ ASSOCIATED PRESS

Χαμός στο NBA για τον Κέβιν Ντουράντ, με τον Έιντριαν Βοϊναρόβσκι του ESPN να κάνει προσεκτική χρήση λέξεων που δείχνουν πολλά για το τι θα συμβεί τις επόμενες δύο ημέρες, έως την Trade Deadline της 9ης Φεβρουαρίου.

Από τη στιγμή που οι Νετς έστειλαν τον Καϊρί Ίρβινγκ στους Μάβερικς, ένα ήταν το ερώτημα που απασχόλησε το κοινό του NBA. Θα ανταλλάξουν και τον Κέβιν Ντουράντ για να γυρίσουν σελίδα και να χτίσουν από το μηδέν ή θα υποστηρίξουν τον KD και θα δουλέψουν ώστε γύρω του να φτιάξουν την επόμενη ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό;

Προς το παρόν ουδείς γνωρίζει την απάντηση, ωστόσο η Trade Deadline πλησιάζει (9/2 στις 23:00 Ελλάδας) και είτε έτσι, είτε αλλιώς, το τοπίο θα ξεκαθαρίσει. Οριστικά, τουλάχιστον έως το τέλος της τρέχουσας περιόδου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο Μπρούκλιν δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο να ανταλλάξουν τον Ντουράντ, κάτι που προκύπτει από την πολύ προσεγμένη χρήση των λέξεων από τον Έιντριαν Βοϊναρόβσκι του ESPN.

"Την επομένη της ανταλλαγής του Καϊρί Ίρβινγκ, οι Νετς και ο Ντουράντ συζητούν για την κατεύθυνση στην οποία βρίσκεται ο οργανισμός, ο οποίος προς το παρόν απαντά στις ενδιαφερόμενες ομάδες ότι δεν σχεδιάζει να παραχωρήσει τον KD πριν από την Trade Deadline. Ο Ντουράντ ενδιαφέρθηκε να μετακομίσει στους Σανς το περασμένο καλοκαίρι, αυτή τη στιγμή όμως οι Νετς δεν δείχνουν διάθεση να τον στείλουν στο Φοίνιξ ή αλλού. Αρκετοί σύλλογοι έχουν προσεγγίσει τους Νετς για τον KD" γράφει ο Woj.

Ο έμπειρος φόργουορντ έχει συμβόλαιο σε ισχύ έως το καλοκαίρι του 2026, με τους Νετς να θέλουν σίγουρα δύο, ίσως και τρεις παίκτες από τους Σανς για να τον παραχωρήσουν. Σε ένα πιθανό πακέτο στο οποίο θα μπουν ο Μάικαλ Μπρίτζες κι ο Ντιάντρε Έιτον, οι παράγοντες του Μπρούκλιν μοιάζει αδύνατο να απαντήσουν αρνητικά.

Σέλτικς και Μπουλς είναι δεδομένα ακόμα δύο οργανισμοί που ενδιαφέρονται για τον KD, για τον οποίο οι επόμενες δύο ημέρες θα είναι κρίσιμες, ενδιαφέρουσες, αλλά και γεμάτες άγχος.

TAGS NBA ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ