EUROLEAGUE

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ζάλγκιρις στο ΟΑΚΑ

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ζάλγκιρις στο ΟΑΚΑ
PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ζάλγκιρις Κάουνας στο ΟΑΚΑ (21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στο ένα από τα τέσσερα ματς της ημέρας για την 18η αγωνιστική της EuroLeague. Στη Ρωσία η Ούνικς υποδέχεται την Αναντολού Εφές.

Με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται την Ζάλγκιρις στο ΟΑΚΑ (21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) συνεχίζεται η 18η αγωνιστική της EuroLeague. Οι πράσινοι ψάχνουν τη νίκη που θα τους δώσει αυτοπεποίθηση την ώρα που η Ζάλγκιρις επιθυμεί να εκμεταλλευτεί τις όποιες απουσίες θα έχει ο Παναθηναϊκός. Θυμίζουμε ότι οι πράσινοι ταλαιπωρούνται και από τον κορονοϊό έχοντας ανακοινώσει συνολικά επτά κρούσματα κορονοϊού με ορισμένα από αυτά να αφορούν παίκτες. Μάλιστα, μόλις χθες, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ακόμα ένα σε μέλος του σταφ.

Ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί επιπλέον και το δυναμικό παρών των φιλάθλων του καθώς, έπειτα από τα νέα μέτρα που μπαίνουν σε εφαρμογή από σήμερα (30/12), στις εξέδρες του ΟΑΚΑ θα έχουν δικαιώμα να βρεθούν μόλις 1.000 φίλοι των πρασίνων.

Στο άλλο ματς της ημέρας που ξεχωρίζει, η Ούνικς Καζάν θα υποδεχθεί στη Ρωσία την πρωταθλήτρια Αναντολού Εφές (18:00, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) με στόχο να συνεχίσει τις πολύ καλές εμφανίσεις και τα νικηφόρα αποτελέσματα. Από τα υπόλοιπα ματς, αναβλήθηκε το Βιλερμπάν- Άλμπα Βερολίνου λόγω κρουσμάτων στη γαλλική ομάδα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα στη EuroLeague

18:00 Ούνικς Καζάν - Αναντολού Εφές (Novasports 4)
20:00 Ερυθρός Αστέρας - Ζενίτ (Novasports Start)
21:00 Παναθηναϊκός - Ζάλγκιρις (Novasports Prime)
21:30 Μπασκόνια - Μπαρτσελόνα (Novasports 4)

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΖΕΝΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ