ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Δύο νέα κρούσματα κορονοϊού

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι υπήρξαν δύο νέα κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νοσούντων στους έξι. Αναβλήθηκε η σημερινή (28/12) προπόνηση.

Ο κορονοϊός συνεχίζει να ταλαιπωρεί τον Παναθηναϊκό, με τους "πράσινους" να ενημερώνουν μέσω του λογαριασμού τους στο twitter ότι υπήρξαν δύο νέα κρούσματα στις τάξεις της ομάδας.

Μετά τα δύο νέα κρούσματα, το "τριφύλλι" έφτασε συνολικά τους έξι νοσούντες, αφού μόλις χθες (27/12) είχαν ανακοινωθεί άλλα δύο. Υπενθυμίζεται ότι από τα τέσσερα προηγούμενα κρούσματα, τα δύο ανήκαν σε παίκτες και τα δύο σε μέλη του προπονητικού επιτελείου.

Όπως είναι λογικό, η σημερινή (28/12) προπόνηση του Παναθηναϊκού ακυρώθηκε, ενώ αύριο (29/12) όλα τα μέλη της ομάδας θα υποβληθούν σε νέο έλεγχο.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μέσω twitter:

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως έπειτα από τον νέο μοριακό έλεγχο που διενεργήθηκε δύο ακόμη μέλη της ομάδας μας διαγνώστηκαν θετικά στον COVID-19.

Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις η σημερινή προπόνηση αναβάλλεται και βάσει πρωτοκόλλου το πρωί της Τετάρτης (29/12) θα πραγματοποιηθεί νέος μοριακός έλεγχος."

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ