ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Δύο νέα κρούσματα κορονοϊού στο τριφύλλι

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού σε ματς της EuroLeague
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού σε ματς της EuroLeague ΙΝΤΙΜΕ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοίνωσε τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου ακόμη δύο κρούσματα κορονοϊού, ένα για μέλος του τεχνικού επιτελείου κι ένα για αθλητή.

Ο κορονοϊός έχει φωλιάσει για τα καλά στα ενδότερα του ΟΑΚΑ, με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ να ανακοινώνει τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου πως ακόμη δύο μέλη της ομάδας βρέθηκαν θετικά στον ιό. Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν αθλητή και ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου, με τον συνολικό αριθμό να ανεβαίνει πλέον στους τέσσερις νοσούντες στο τριφύλλι.

Θυμίζουμε πως οι πράσινοι είχαν ενημερώσει τις προηγούμενες ημέρες για ακόμη δύο κρούσματα, που αφορούσαν σε αθλητή και μέλος του επιτελείου.

Όλα αυτά, μερικές μόλις ώρες πριν από τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο το Λαύριο (27/12, 20:00, ΕΡΤ3, LIVE Blog στο SPORT24) με φόντο την πρόκριση στο Final Four του θεσμού.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει ότι συνολικά δύο μέλη της ομάδας μας, ένα από το τεχνικό επιτελείο και ένα από το αγωνιστικό τμήμα, διαγνώστηκαν θετικά στoν COVID-19, έπειτα από τον τακτικό έλεγχο που διενεργήθηκε. Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROLEAGUE ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ