ΕΥΡΩΠΗ

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Φενέρμπαχτσε, ώρα ημιτελικών στο Κύπελλο γυναικών

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Φενέρμπαχτσε, ώρα ημιτελικών στο Κύπελλο γυναικών
EUROKINISSI

Πλούσια η δράση στο μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε στην Πόλη (20:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 34η και τελευταία αγωνιστική της regular season στη EuroLeague. Τα βλέμματα και στο Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου. Ώρα ημιτελικών στο Κύπελλο γυναικών με μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό (20:00).

Η δράση στο μπάσκετ συνεχίζεται σήμερα (8/4) με την ολοκλήρωση της regular season στη EuroLeague με την 34η αγωνιστική. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην Τουρκία εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε (20:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) με στόχο να κλείσει την ευρωπαϊκή του σεζόν με νίκη και να πάει με ψυχολογία στο ντέρμπι του πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό (11/4, 20:00, ΕΡΤ3).

Οι πράσινοι έχουν προβλήματα καθώς θα στερηθούν των υπηρεσιών του Νεμάνια Νέντοβιτς που τραυματίστηκε στον εκτός έδρας αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου για εξ αναβολής αναμέτρηση της διοργάνωσης και επέστρεψε στην Αθήνα για εξετάσεις.

Τα βλέμματα θα τραβήξει και το Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου το οποίο θα ξεκαθαρίσει το τοπίο ως προς τον αντίπαλο του Ολυμπιακού στα playoffs. Σε περίπτωση που οι Ισπανοί κερδίζουν τους Γερμανούς τότε ο Ολυμπιακός θα τερματίσει τρίτος και θα αντιμετωπίσει τη Μονακό.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τα χθεσινά (7/4) αποτελέσματα

  • Μπαρτσελόνα - Μακάμπι 80-104
  • Βιλερμπάν - Αρμάνι Μιλάνο 80-81

Δείτε εδώ την κατάταξη και το πρόγραμμα για το τέλος της κανονικής περιόδου

Το σημερινό (8/4) πρόγραμμα της EuroLeague

Ώρα ημιτελικών στο Κύπελλο γυναικών με ντέρμπι αιωνίων

Το Κύπελλο Ελλάδας στις γυναίκες ξεκινάει το απόγευμα της Παρασκευής (8/4) στα Χανιά της Κρήτης με δύο σπουδαίες αναμετρήσεις. Φυσικά ξεχωρίζει το μεγάλο ματς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό (20:00), με τις δύο ομάδες να ρίχνονται στη μάχη για μία θέση στον μεγάλο τελικό..

Στον άλλον ημιτελικό (17:00) η Ελευθερία Μοσχάτου θα αντιμετωπίσει τα Χανιά.

  • 17:00 Ελευθερία Μοσχάτου - Χανιά
  • 20:00 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Τελικός - Κυριακή 10 Απριλίου

  • 15:00 Νικητής Α’ Ημιτελικού-Νικητής Β’ Ημιτελικού
TAGS ΕΥΡΩΠΗ EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΟΝΑΚΟ ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ