EUROLEAGUE

EuroLeague - Ολυμπιακός: Η Μακάμπι έπιασε πάλι την Εφές και έβαλε φωτιά στα σενάρια

EuroLeague - Ολυμπιακός: Η Μακάμπι έπιασε πάλι την Εφές και έβαλε φωτιά στα σενάρια
EUROKINISSI

Τα μεσάνυχτα της Παρασκευής ή την Τετάρτη (13/5) θα μάθει ο Ολυμπιακός την αντίπαλό του στα playoffs της EuroLeague, καθώς περιμένει τα αποτελέσματα δύο, ενδεχομένως τριών αγώνων από τους πέντε που μένουν για το τέλος της κανονικής περιόδου.

Η έβδομη φετινή και δεύτερη συνεχόμενη ήττα της Μπαρτσελόνα στην κανονική περίοδο της EuroLeague (80-104 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Παλάου Μπλαουγκράνα), έβαλε φωτιά στα σενάρια και ίσως αναγκάσει τον Ολυμπιακό να περιμένει μέχρι την Τετάρτη (13/5) για να μάθει τον αντίπαλό του στα playoffs της διοργάνωσης.

Βλέπετε, Αναντολού Εφές και Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι μαζί στις 16 νίκες, με τους Τούρκους να παίζουν αύριο βράδυ στο Βελιγράδι με τον Ερυθρό Αστέρα και τους Ισραηλινούς να περιμένουν την επόμενη εβδομάδα την Φενέρμπαχτσε. Με απλά λόγια, σε σχέση με όσα γνωρίζαμε μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης, δεν άλλαξε κάτι. Εφές, Μακάμπι και Μονακό συνεχίζουν να είναι πιθανές αντίπαλοι για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Ολυμπιακός θα τερματίσει δεύτερος: Αν η Ρεάλ Μαδρίτης ηττηθεί εντός έδρας από την Μπάγερν Μονάχου.

Ο Ολυμπιακός θα τερματίσει τρίτος: Αν η Ρεάλ Μαδρίτης νικήσει την Μπάγερν Μονάχου.

Αν ο Ολυμπιακός τερματίσει στη δεύτερη θέση, θα αντιμετωπίσει την έβδομη της κατάταξης, δηλαδή την Μονακό του Μάικ Τζέιμς. Αν οι Πειραιώτες είναι τρίτοι, θα παίξουν με την έκτη της κατάταξης. Ή με την Αναντολού Εφές, ή με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η Αναντολού Εφές: Θα είναι πέμπτη αν νικήσει στο Βελιγράδι τον Ερυθρό Αστέρα. Αν ηττηθεί, θα χρειαστεί ήττα της Μακάμπι από την Φενέρμπαχτσε στο Τελ Αβίβ. Διαφορετικά, με δική της ήττα και με νίκη της Μακάμπι, θα είναι έκτη.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ: Θα είναι πέμπτη αν νικήσει εντός έδρας την Φενέρμπαχτσε και η Αναντολού Εφές ηττηθεί στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα. Σε αυτό το ενδεχόμενο, θα πάει στις 17 νίκες και οι Τούρκοι θα μείνουν στις 16. Σε ισοβαθμία στις 16 ή στις 17, η πρωταθλήτρια Ευρώπης έχει το πάνω χέρι και θα αφήσει τους Ισραηλινούς στην έκτη θέση.

Θυμίζουμε πως η Μονακό είναι σίγουρα έβδομη και η Μπάγερν Μονάχου σίγουρα όγδοη. Οι Βαυαροί ξέρουν ήδη ότι αντιμετωπίσουν την Μπαρτσελόνα για την πρόκριση στο Final Four του Βελιγραδίου (17-19/5).

Δείτε εδώ την κατάταξη και το πρόγραμμα για το τέλος της κανονικής περιόδου

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ