EUROCUP ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Ο Ολυμπιακός ψάχνει την υπέρβαση απέναντι στη Ναντέζντα για το EuroCup γυναικών

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Ο Ολυμπιακός ψάχνει την υπέρβαση απέναντι στη Ναντέζντα για το EuroCup γυναικών
PHOTO CREDITS: FIBA

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ την ρωσική Ναντέζντα (18:30) για την 5η αγωνιστική του EuroCup γυναικών στοχεύοντας στην νίκη-υπέρβαση με διαφορά μεγαλύτερη των 18 πόντων, για να κατακτήσει την κορυφή του ομίλου.

Λίγες μέρες μετά από τη νίκη στο ΣΕΦ επί του Παναθηναϊκού, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη ρωσική Ναντέζντα (18:30) για την 5η αγωνιστική του EuroCup γυναικών, θέλοντας να κάνει την υπέρβαση και να πάρει νίκη με διαφορά μεγαλύτερη των 18 πόντων για να κατακτήσει την κορυφή του Group E της διοργάνωσης. Το έργο του Ολυμπιακού δεν θα είναι εύκολο καθώς στο πρώτο μεταξύ τους ματς, η ρωσική ομάδα είχε επικρατήσει με χαρακτηριστική άνεση (88-70).

Οι παίκτριες του Ζίμπαρτς με όπλο τους την έδρα αλλά και την αυτοπεποίθηση που τους έδωσε η νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό θα ψάξουν για το αποτέλεσμα που θα τις φέρει ισόβαθμες με τη ρωσική ομάδα.

Η βαθμολογία στον όμιλο του Ολυμπιακού

  1. Ναντέζντα 10 (5-0)

  2. Ολυμπιακός 9 (4-1)

  3. Ερυθρός Αστέρας 6 (1-4)

  4. Μπίντγκοζ 5 (0-5)

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

18:30 Ολυμπιακός - Ναντέζντα

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS EUROCUP ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ