EUROLEAGUE

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται κόντρα στην Αναντολού Εφές

Ο Ντόρσεϊ σε προσπάθειά του στο ματς με την Άλμπα Βερολίνου
Ο Ντόρσεϊ σε προσπάθειά του στο ματς με την Άλμπα Βερολίνου EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Αναντολού Εφές στην Τουρκία (19:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 10η αγωνιστική της EuroLeague, ψάχνοντας την πρώτη εκτός έδρας νίκη του. Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις έχουν και το Περιστέρι, το Λαύριο, ο Προμηθέας, ο Ιωνικός και ο Ηρακλής.

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται σήμερα (17/11) ξανά στην μάχη της EuroLeague στο πλαίσιο της 3ης "διαβολοβδομάδας" της διοργάνωσης, αντιμετωπίζοντας στην Τουρκία την Αναντολού Εφές (19:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 10η αγωνιστική.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν δύσκολο έργο κόντρα στην κάτοχο του τίτλου, ξέροντας ότι μεταξύ άλλων θα πρέπει να ξεπεράσουν και την απουσία του Λίβιο Ζαν-Σαρλ, που έμεινε στην Αθήνα λόγω τραυματισμού.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, δεσπόζει ο αγώνας της Μπαρτσελόνα με την ΤΣΣΚΑ στην Βαρκελώνη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:
Ζενίτ - Άλμπα Βερολίνου (18:00, Novasports 5)
Ούνικς - Αρμάνι Μιλάνο (19:00, Novasports 4)
Αναντολού Εφές - Ολυμπιακός (19:30, Novasports Prime)
Μακάμπι - Μονακό (21:05, Novasports 3)
Μπαρτσελόνα - ΤΣΣΚΑ (22:00, Novasports 5)

Άλλες 5 ελληνικές ομάδες στην μάχη της Ευρώπης

Μία από τις πιο γεμάτες - σε παιχνίδια - ευρωπαϊκές βραδιές στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ θα διεξαχθεί σήμερα (17/11), αφού - ούτε λίγο, ούτε πολύ, έξι ελληνικές ομάδες θα φορέσουν το ευρωπαϊκό τους κουστούμι.

Πέραν του Ολυμπιακού, ευρωπαϊκές υποχρεώσεις έχουν σήμερα ακόμα ο Προμηθέας στο EuroCup, το Λαύριο στο Basketball Champions League και το Περιστέρι, ο Ιωνικός και ο Ηρακλής στο FIBA Europe Cup!

Την αρχή, χρονικά, κάνει το Λαύριο (18:00 Cosmote Sport 4), το οποίο αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Νίζνι για την 4η αγωνιστική του BCL, ξέροντας ότι με νίκη θα "κλειδώσει" την παρουσία του στο play-in τουρνουά και την φάση των 24 της διοργάνωσης.

Την σκυτάλη στην συνέχεια παίρνει ο Ιωνικός, ο οποίος υποδέχεται την Σπόρτινγκ (19:00) σε ένα αδιάφορο παιχνίδι, αφού έχει ήδη αποκλειστεί.

Σειρά μετά θα πάρει το Περιστέρι, το οποίο - χωρίς τον Σωτήρη Μανωλόπουλο στον πάγκο του - θα αντιμετωπίσει στην Γερμανία την Κράιλσχαϊμ (19:30). Οι "Πρίγκιπες" έχουν ελπίδες πρόκρισης, ωστόσο για να προκριθούν πρέπει να νικήσουν με διαφορά τουλάχιστον 11 πόντων και ταυτόχρονα να νικήσουν οι Μπάκεν Μπέαρς την Τσμόκι Μινσκ.

Ο Προμηθέας από την πλευρά του αντιμετωπίζει εκτος έδρας την Ουλμ (20:30, Novasports 4) για την 5η αγωνιστική του EuroCup, ψάχνοντας την 2η νίκη του στην διοργάνωση.

Τέλος, την ίδια ώρα με τον Προμηθέα αγωνίζεται και ο Ηρακλής, ο οποίος σε ένα αδιάφορο παιχνίδι - αφού έχει ήδη αποκλειστεί - υποδέχεται την Μόρναρ Μπαρ (20:30).

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΖΕΝΙΤ ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΜΟΝΑΚΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΛΑΥΡΙΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ