ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Μανωλόπουλος: Δεν ταξίδεψε με το Περιστέρι στη Γερμανία, πρόβλημα και για το ταξίδι με την Εθνική στο Νιούκαστλ

Μανωλόπουλος: Δεν ταξίδεψε με το Περιστέρι στη Γερμανία, πρόβλημα και για το ταξίδι με την Εθνική στο Νιούκαστλ
PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Η αποστολή του Περιστερίου ταξίδεψε για τη Γερμανία εν όψει του αγώνα με την Κράιλσχαϊμ (17/11, 19:30) δίχως τον Σωτήρη Μανωλόπουλο. Αμφίβολη η παρουσία του στο πρώτο παιχνίδι της Εθνικής Ανδρών για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Το Περιστέρι δίνει κρίσιμο -για την ευρωπαϊκή του πορεία- αγώνα απέναντι στην Κράιλσχαϊμ το απόγευμα της Τετάρτης 17 Νοεμβρίου, ένας αγώνας στον οποίο δεν θα κοουτσάρει ο Σωτήρης Μανωλόπουλος. Ο head coach των κυανοκίτρινων δεν ακολούθησε την αποστολή για τη γερμανική πόλη λόγω ασθενείας.

Πέραν αυτού βέβαια, σημαντικό είναι το γεγονός πως παράλληλα δημιουργείται πρόβλημα εν όψει του εναρκτήριου αγώνα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κοντράρεται με τη Μεγάλη Βρετανία στο Νιούκαστλ σε μια βδομάδα, με τις υπάρχουσες συνθήκες να υποδηλώνουν πως δεν θα μπορέσει να βρίσκεται ούτε εκεί.

Εξάλλου, ο assistant coach του Περιστερίου, Κώστας Παπαμάρκος, δήλωσε αναφορικά με τον αγώνα απέναντι στην Κράιλσχαϊμ:

"Είναι ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, παίζουμε με μια ομάδα που βρίσκεται σε πολύ καλό μομέντουμ και παίζει σε υψηλό τέμπο. Στα τελευταία επτά παιχνίδια έχει μόνο μια ήττα. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο ματς, στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες για την πρόκριση.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου είχαμε επιτρέψει στην Κραιλσχάϊμ να μας τιμωρήσει από τα λάθη μας και τα χαμένα ριμπάουντ. Άρα ο βασικός στόχος είναι να ελέγξουμε αυτά τα δυο κομμάτια. Τα λάθη μας, ώστε να μην έχουμε πολλά και να μην δώσουμε εύκολα καλάθια στον αντίπαλο από τις δεύτερες ευκαιρίες, τα χαμένα ριμπάουντ. Να είμαστε συμπαγείς, να είμαστε καλοί στην άμυνα, να πάρουμε τα ριμπάουντ και να παίξουμε μυαλωμένα στην επίθεση, έτσι ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ