ΕΥΡΩΠΗ

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Τρεβίζο, η EuroLeague μπαίνει στην 17η στροφή της

Ο Κίνο Κολόμ πανηγυρίζει έξαλλα
Ο Κίνο Κολόμ πανηγυρίζει έξαλλα PHOTO CREDITS: ©BASKETBALLCL

Με πλούσιο μπασκετικό θέαμα τόσο στη EuroLeague όσο και στο Basketball Champions League συνεχίζεται η δράση στο μπάσκετ, με την ΑΕΚ να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Τρεβίζο έχοντας όμως αποκλειστεί από τη συνέχεια του BCL (21:00, Cosmote Sport 7 και LIVE από το SPORT24). Για το EuroCup γυναικών ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ενισέι στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα για τη φάση των "32".

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Τρεβίζο στην Ιταλία για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Basketball Champions League (21:00, Cosmote Sport 7 και LIVE από το SPORT24) και θέλει να κλείσει με νίκη τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση καθώς έχει ήδη αποκλειστεί από τη συνέχεια. Τα προβλήματα δεν λείπουν από την Ένωση που θα στερηθεί τον Δημήτρη Μαυροειδή λόγω κορονοϊού, ενώ πριν μία μέρα αποδέσμευσε τον Βαουλέτ που συνεχίζει στη Μανρέσα.

Στο πρώτο μεταξύ τους ματς στο κλειστό των Άνω Λιοσίων η ΑΕΚ είχε ηττηθεί με 77-92 ενώ και στο αποψινό ματς η Ένωση θα έχει δύσκολο έργο.

21:00 Τρεβίζο - ΑΕΚ (Cosmote Sport 7)

Η EuroLeague μπαίνει στην 17η στροφή της

Με την 17η αγωνιστική συνεχίζεται η EuroLeague με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις. Με το ματς ανάμεσα στην Ζάλγκιρις και την Αρμάνι Μιλάνο να έχει αναβληθεί λόγω κρουσμάτων στην ιταλική ομάδα, το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι αυτό ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Ούνικς Καζάν (22:00, Novasports Start και LIVE από το SPORT24).

Αναλυτικά το πρόγραμμα στη EuroLeague

19:30 Αναντολού Εφές - Ερυθρός Αστέρας (Novasports Prime)
21:00 Άλμπα Βερολίνου - Μονακό (Novasports 4)
22:00 Μπαρτσελόνα - Ούνικς Καζάν (Novasports Start)

Για την πρόκριση ο Ολυμπιακός στο EuroCup γυναικών

Οι γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού υποδέχεται στο ΣΕΦ την ρωσική Ενισέι (16:45) στο δεύτερο μεταξύ τους ματς για τη φάση των "32" του EuroCup γυναικών. Οι ερυθρόλευκες είχαν θριαμβεύσει στη Ρωσία με 85-70 και χρειάζονται νίκη ή ακόμα και ήττα με διαφορά μικρότερη των 15 πόντων για να προκριθούν αυτές στην συνέχεια της διοργάνωσης.

16:45 Ολυμπιακός - Ενισέι

TAGS ΕΥΡΩΠΗ BASKETBALL CH. LEAGUE EUROLEAGUE EUROCUP ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΕΚ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΜΟΝΑΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ