ΑΕΚ

ΑΕΚ: Λύθηκε το συμβόλαιο του Βαουλέτ

Ο Χουάν Πάμπλο Βαουλέτ με την φανέλα της ΑΕΚ σε αγώνα με τον Ολυμπιακό
Ο Χουάν Πάμπλο Βαουλέτ με την φανέλα της ΑΕΚ σε αγώνα με τον Ολυμπιακό INTIME

Παρελθόν αποτελεί από την ΑΕΚ ο Χουάν Πάμπλο Βαουλέτ όπως ενημέρωσε η "Ένωση" με ανακοίνωσή της. Προς Ισπανία οδεύει ο Αργεντινός.

Ο Χουάν Πάμπλο Βαουλέτ δεν είναι πλέον παίκτης της ΑΕΚ. Την είδηση έκανε γνωστή η "Ένωση", ανακοινώνοντας ότι το συμβόλαιο του Αργεντινού λύθηκε κοινή συναινέσει.

Η απόφαση μοιάζει ξαφνική, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Αργεντινός είχε τεθεί σταδιακά εκτός ροτέισον στην ΑΕΚ παρά τα προβλήματα. Την ίδια στιγμή πάντως φαίνεται ότι δεν θα αργήσει να βρει δουλειά. Αυτό υποστηρίζει ο Ισπανός δημοσιογράφος Όσκαρ Ερέρος, αναφέροντας ότι η Μανρέσα ψάχνει τρόπο για να αποκτήσει τον Αργεντινό φόργουορντ.

Η Μανρέσα είναι η πρώην ομάδα του Βαουλέτ, με τον φόργουορντ της ΑΕΚ να φοράει την φανέλα του ισπανικού συλλόγου την διετία 2019-2021, στην πρώτη έξοδό του μακριά από την Αργεντινή, για να συνεχίσει από το περασμένο καλοκαίρι την καριέρα του στην "Ένωση".

Την φετινή σεζόν ο Βαουλέτ έχει 4.9 πόντους και 2.9 ριμπάουντ μέσο όρο σε 16 λεπτά συμμετοχής στην Stoiximan Basket League. Η αποδέσμευσή του ωστόσο δεν σημαίνει ότι θα αντικατασταθεί άμεσα, αφού η ΑΕΚ έχει στην πλάτη της τα 12 ban της FIBA και δεν μπορεί να προχωρήσει σε μεταγραφές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι λύθηκε «κοινή συναινέσει» το συμβόλαιο του Χουάν Πάμπλο Βαουλέτ (Juan Pablo Vaulet).

Η ΑΕΚ BC εύχεται στον Αργεντινό φόργουορντ κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

TAGS ΑΕΚ LIGA ENDESA ΙΣΠΑΝΙΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ