STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Για το 3-1 και την πρόκριση στους τελικούς ο Παναθηναϊκός

BASKET LEAGUE 2021-2022 / PLAY OFF /  /  -  (  / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE 2021-2022 / PLAY OFF / / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από την Λάρισα (18:30, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) στον τέταρτο ημιτελικό των playoffs της Stoiximan Basket League με στόχο να κάνει το 3-1 και να προκριθεί στους τελικούς του πρωταθλήματος. Ώρα στέψης στην Ρωσία και την VTB League με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να αντιμετωπίζει την Ζενίτ στον 7ο τελικό.

Λάρισα και Παναθηναϊκός βρίσκονται ξανά αντιμέτωποι στον τέταρτο ημιτελικό των playoffs της Stoiximan Basket League (18:30, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24).

Μετά από την νίκη που σημείωσαν οι πράσινοι στο ΟΑΚΑ, η μεταξύ τους σειρά βρίσκεται στο 2-1, με τον Παναθηναϊκό να θέλει να επικρατήσει και να κλείσει παράλληλα τη θέση του στους τελικούς του πρωταθλήματος, εκεί όπου ήδη περιμένει ο Ολυμπιακός (πέρασε το εμπόδιο του Προμηθέα Πάτρας με 3-0).

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο κλειστό της Νεάπολης εκεί όπου πριν από μερικές ημέρες γνώρισε την ήττα από την Λάρισα. Οι Θεσσαλοί θέλουν να κάνουν την υπέρβαση, να φέρουν τη σειρά στα ίσα και να διεκδικήσουν την πρόκριση στον τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Αυξημένες πιθανότητες συμμετοχής στον τέταρτο ημιτελικό θα έχει ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος που ακολούθησε μέρος της προπόνησης του Σαββάτου (4/6), ενώ εκτός για ακόμα ένα ματς θα παραμείνει ο Βασίλης Καββαδάς. Η Λάρισα θα παραταχθεί πλήρης.

Η σειρά των ημιτελικών ανάμεσα στις δύο ομάδες

  • 1ος αγώνας: Παναθηναϊκός - Λάρισα 87-77
  • 2ος αγώνας: Λάρισα - Παναθηναϊκός 84-77
  • 3ος αγώνας: Παναθηναϊκός - Λάρισα 94-82
  • 4ος αγώνας: 18:30 - Λάρισα - Παναθηναϊκός (ΕΡΤ3)
  • 5ος αγώνας (*αν χρειαστεί): 8/6, 19:30 - Παναθηναϊκός - Λάρισα (ΕΡΤ3)

*Θυμίζουμε πως η σειρά κρίνεται στις τρεις (3) νίκες

Ώρα στέψης στην VTB League για Ζενίτ ή ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Το μεσημέρι της Κυριακής (14:00) θα γνωρίζουμε τον πρωταθλητή στην Ρωσία καθώς Ζενίτ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα βρεθούν αντιμέτωπες στον πέμπτο και τελευταίο τελικό της VTB League. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είχε προηγηθεί με 2-0 στη σειρά, όμως η Ζενίτ έμεινε ζωντανή, έκανε την ανατροπή και ισοφάρισε σε 3-3.

Πλέον οι δύο ομάδες θα παίξουν έναν και τελευταίο τελικό (14:00), με έπαθλο το βαρύτιμο τρόπαιο. Μάλιστα το παιχνίδι θα να είναι sold out, όπως έχει ανακοινώσει η ΤΣΣΚΑ, με 16 χιλιάδες οπαδούς να δίνουν το παρών.

Για το 2-0 η Μπαρτσελόνα στους ημιτελικούς της Liga Endesa

Το 2ο παιχνίδι τους για τα ημιτελικά του ισπανικού πρωταθλήματος θα δώσουν Μπαρτσελόνα και Μπανταλόνα (13:30, Cosmote Sports 7). Οι μπλαουγκράνα έχουν ήδη κάνει το 1-0 στη σειρά, θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους και να πάρουν σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στους τελικούς. Θυμίζουμε πως η πρόκριση θα κριθεί στις τρεις νίκες.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE VTB LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑ ΖΕΝΙΤ ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ