VTB LEAGUE

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωσε ιστορικό sold out για το Game 7 με τη Ζενίτ

Ο Δημήτρης Ιτούδης και ο Κάσπερ Γουέαρ
Ο Δημήτρης Ιτούδης και ο Κάσπερ Γουέαρ CSKABASKET.COM

Γεμάτη από 16 χιλιάδες οπαδούς θα είναι η Megasport Arena το μεσημέρι της Κυριακής (5/6) για το έβδομο παιχνίδι της σειράς των τελικών της VTB League.

Η σειρά των τελικών της VTB League πήγε στα επτά παιχνίδια, το Game 7 που θα αναδείξει πρωταθλητή το μεσημέρι της Κυριακής (5/6 στις 14:00 το τζάμπολ) αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον και η ΤΣΣΚΑ ανακοίνωσε πως θα έχει στο πλευρό της 16 χιλιάδες υποστηρικτές. Όπως ενημέρωσε η ομάδα της Μόσχας, αυτό είναι το πρώτο sold out στη Megasport Arena, το πρώτο sold out σε αγώνα της ΤΣΣΚΑ στο συγκεκριμένο γήπεδο.

"Όλα τα εισιτήρια πωλήθηκαν και αυτό είναι ένα ιστορικό γεγονός για τη Megasport και την VTB League καθώς πρόκειται για ένα νέο ρεκόρ στο πρωτάθλημα. Η Αρένα θα είναι 100% γεμάτη και οι οπαδοί θα γίνουν σημαντικός παράγοντας της αναμέτρησης" αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη, η οποία προηγήθηκε με 3-1 χάρη σε buzzer-beater δίποντο του Κάσπερ Γουέρ στην Αγία Πετρούπολη, πριν η Ζενίτ απαντήσει με δύο σερί νίκες που ισοφάρισαν τη σειρά και την έστειλαν σε έβδομο ματς.

TAGS VTB LEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΖΕΝΙΤ ΡΩΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ