ΕΛΛΑΔΑ

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Επιστροφή στη Stoiximan Basket League με δύο αναμετρήσεις

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Επιστροφή στη Stoiximan Basket League με δύο αναμετρήσεις
PHOTO CREDITS: INTIME

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται η Stoiximan Basket League που μπαίνει στην 16η στροφή της, με τον Ηρακλή να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (20:00, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) και τον Κολοσσό να φιλοξενεί τον Άρη (17:00, ΕΡΤ Sports2 και LIVE από το SPORT24). Δράση σε Α2 ανδρών και Α1 γυναικών.

Μετά το διάλειμμα για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων, η δράση στη Stoiximan Basket League επιστρέφει και το πρωτάθλημα συνεχίζεται με την 16η αγωνιστική. Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιλαμβάνει δύο αγώνες, με τον Ηρακλή να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (20:00, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) και τον Κολοσσό να φιλοξενεί τον Άρη (17:00, ΕΡΤ Sports2 και LIVE από το SPORT24).

Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα καθώς κινδυνεύει με αποβολή του από το πρωτάθλημα, ωστόσο θα προσπαθήσει να πάρει το ντέρμπι της Θεσσαλονικής απέναντι στην ομάδα του Δικεφάλου.

Από την άλλη η τρίτη ομάδα της Θεσσαλονίκης στην Α1, ο Άρης θα ταξιδέψει στη Ρόδο για να αντιμετωπίσει τον φορμαρισμένο Κολοσσό θέλοντας να διεκδικήσει την καλύτερη δυνατή θέση στην βαθμολογία ενόψει των playoffs.

Ντέρμπι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ στις γυναίκες

Μετά από τον αποκλεισμό του από τη συνέχεια του EuroCup γυναικών, ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί στην Αιθ.5 του ΣΕΦ τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι για την 6η αγωνιστική του Β' γύρου της Α1 γυναικών. Οι ερυθρόλευκες έχουν στρέψει την προσοχή τους στο ελληνικό πρωτάθλημα και με νίκη θέλουν να παραμείνουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

  • 15:30 ΠΑΣ Γιάννινα - Ελευθερία Μοσχάτου
  • 16:00 Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Συνέχεια στην Α2 ανδρών

Το πρωτάθλημα της Α2 ανδρών συνεχίζεται με την 5η αγωνιστική του Β' γύρου και τέσσερις αναμετρήσεις. Θυμίζουμε πως δύο από τα έξι ματς που ήταν προγραμματισμένα για το Σάββατο (5/3) αναβλήθηκαν λόγω κρουσμάτων κορονοϊού.

  • 17:00 Δάφνη Δαφνίου - Κόροιβος Αμαλιάδας
  • 17:00 Μαρούσι - Αμύντας
  • 17:00 Οίαξ Ναυπλίου - Καβάλα
  • 17:00 Παγκράτι - Αγρίνιο
TAGS ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ELITE LEAGUE ΠΑΟΚ ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΑΡΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ