ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο Ηρακλής κινδυνεύει με αποβολή από την Α1

Οι παίκτες του Ηρακλή
Οι παίκτες του Ηρακλή INTIME

Σε οριακή κατάσταση ο Ηρακλής, κινδυνεύει με αποβολή από το πρωτάθλημα της Α1 λίγες ημέρες μετά από την επιστροφή των τριών βαθμών που του είχαν αφαιρεθεί.

Μπροστά στον κίνδυνο να αποβληθεί από τη Stoiximan Basket League βρίσκεται ο Ηρακλής, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 αντιμετωπίζει ένα νέο διπλό γραφειοκρατικό ζήτημα που μοιάζει δύσκολο να επιλυθεί με αποτέλεσμα να είναι ορατός ο κίνδυνος της μέγιστης τιμωρίας. Το μεσημέρι της Πέμπτης (3/3), μάλιστα, η Ε.Ε.Α. ανακοίνωσε πως "κλήθηκε σε ακρόαση ο Θεόδωρος Δρακόπουλος σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς και με τη νόμιμη εκπροσώπηση της ΚΑΕ Ηρακλής 2017".

Το ΑΣΕΑΔ επέστρεψε πριν από μερικές ημέρες τους 3 βαθμούς που είχαν αφαιρεθεί από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ωστόσο το νέο, πολύ σημαντικό πρόβλημα που έχει προκύψει, έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στις τάξεις του συλλόγου. Ο κίνδυνος ανάκλησης του πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α1 δεν είναι απλά ορατός, βρίσκεται στην πόρτα της ΚΑΕ και το ενδεχόμενο ο Ηρακλής να βρεθεί εκτός Α1 δείχνει πιο πιθανό από ποτέ.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ