MEDIA

Το μπασκετικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας: Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται την Αρμάνι, εκτός έδρας μάχες για Άρη και Περιστέρι bwin, πού θα δείτε τα παιχνίδια

Ο Ματίας Λεσόρ με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ
Ο Ματίας Λεσόρ με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ EUROKINISSI SPORTS/ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ

Ο Παναθηναϊκός AKTOR περιμένει την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ (21:15, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 24η αγωνιστική της EuroLeague, θέλοντας να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Εκτός έδρας δοκιμασίες για Περιστέρι bwin και Άρη σε BCL και EuroCup αντίστοιχα.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επιστρέφει στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, υποδεχόμενος την Αρμάνι Μιλάνο (21:15, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 24η αγωνιστική της EuroLeague, σε ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι.

Οι "πράσινοι" θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες για να παραμείνουν σε τροχιά 4αδας. Θα πρέπει να το κάνουν πάντως χωρίς τους τραυματίες Κώστα Σλούκα και Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι, έχοντας ωστόσο την ελπίδα ότι θα έχουν στην διάθεσή τους τον Λούκα Βιλντόσα, ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:
Ζάλγκιρις Κάουνας - Αναντολού Εφές (20:00, Novasports 3)
Μονακό - Παρτίζαν (20:00, Novasports Start)
Παναθηναϊκός AKTOR - Αρμάνι Μιλάνο (21:15, Novasports Prime)
Μπαρτσελόνα - Βίρτους Μπολόνια (21:30, Novasports 5)
Τα χθεσινά (30/1) αποτελέσματα:
Μπάγερν Μονάχου - Μπασκόνια 112-109 (παρ.)
Βιλερμπάν - Φενέρμπαχτσε 73-83
Ερυθρός Αστέρας - Βαλένθια 82-64
Ολυμπιακός - Άλμπα Βερολίνου 101-87
Ρεάλ Μαδρίτης - Μακάμπι Τελ Αβίβ 106-101

Το Περιστέρι bwin δοκιμάζεται εκτός έδρας κόντρα στην Τενερίφη

Το Περιστέρι bwin ρίχνεται ξανά στην μάχη του Top-16 του Basketball Champions League, αντιμετωπίζοντας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής στην Ισπανία την Τενερίφη (22:00, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24).

Οι "Πρίγκιπες" έχουν δύσκολο έργο κόντρα σε ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης, αλλά θα παλέψουν για το καλύτερο που μπορούν.

Εκτός έδρας μάχη για τον Άρη

Ο Άρης έχει - και αυτός - δύσκολο έργο απόψε, αφού αντιμετωπίζει εκτός έδρας την πρωταθλήτρια Γερμανίας, Ουλμ (20:30, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24), για την 17η αγωνιστική του EuroCup, σε ένα ακόμα ματς-πρόκληση για τους "κίτρινους".

TAGS MEDIA EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ