ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Σλούκα κόντρα στην Αρμάνι, προπονήθηκε ο Βιλντόσα

Ο Κώστας Σλούκας
Ο Κώστας Σλούκας PHOTO CREDITS: GEORGIA PANAGOPOULOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Λούκα Βιλντόσα επέστρεψε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού AKTOR και ίσως πάρει κάποια λεπτά στο ματς με την Αρμάνι (31/1 21:15, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24), παρότι δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Δεν θα αγωνιστεί ο Κώστας Σλούκας, που έκανε ατομικό την Τρίτη (30/1).

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ετοιμάζεται για το παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής της EuroLeague με την Αρμάνι Μιλάνο (31/1 21:15, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24). Ο Εργκίν Αταμάν είδε τον Λούκα Βιλντόσα να επιστρέφει στις προπονήσεις των πρασίνων μετά την επέμβαση που έκανε στον έξω μηνίσκο, δεν θα έχει όμως σίγουρα στη διάθεσή του τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση στους προσαγωγούς και έκανε ατομικό πρόγραμμα την Τρίτη (30/1)

"Θα είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι για εμάς που ακόμα έχουμε προβλήματα. Νομίζω πως ο Κώστας Σλούκας δεν θα παίξει. Ο Λούκα Βιλντόσα έκανε μία προπόνηση σήμερα, δεν είναι έτοιμος, αλλά θα προσπαθήσει", ανέφερε ενδεικτικά ο Τούρκος τεχνικός. Ο Αργεντινός γκαρντ δεν είναι στο 100% όπως γίνεται σαφές, ωστόσο, ο ίδιος θέλει πολύ να βοηθήσει την ομάδα, δεδομένης και της απουσίας του Σλούκα, οπότε εξέφρασε την επιθυμία του να συμπεριληφθή στη δωδεκάδα του αγώνα με την Αρμάνι.

Να σημειώσουμε πως μέρος του προγράμματος έβγαλε και ο Αλεκσάνταρ Μπαλτσερόφσκι, που είχε υποβληθεί πρόσφατα σε επέμβαση για σκωληκοειδίτιδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ