MEDIA

Το μπασκετικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας: Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται την Αναντολού Εφές, μάχες για ΠΑΟΚ και Προμηθέα στο BCL, πού θα δείτε τα παιχνίδια

Το μπασκετικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας: Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται την Αναντολού Εφές, μάχες για ΠΑΟΚ και Προμηθέα στο BCL, πού θα δείτε τα παιχνίδια
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME

Ο Παναθηναϊκός AKTOR περιμένει την Αναντολού Εφές (9/1, 21:15, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 20η αγωνιστική της EuroLeague, ψάχνοντας για ακόμα μία νίκη. Για την πρόκριση ο Προμηθέας κόντρα στην ΛεΜαν, να μείνει ζωντανός θέλει ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Τόφας στην Τουρκία.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ετοιμάζεται για το πρώτο ματς της νέας διαβολοβδομάδας στην EuroLeague, υποδεχόμενος την Αναντολού Εφές (9/1, 21:15, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 20η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Το έργο των "πράσινων" είναι δύσκολο, ωστόσο το ευχάριστο είναι ότι θα έχουν εκτός απροόπτου κανονικά στην 12αδα τους Σλούκα και Λεσόρ. Δεν θα έχουν πάντως τους Βιλντόσα και Παπαπέτρου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:
Φενέρμπαχτσε - Παρτίζαν (19:30, Novasports 2)
Μονακό - Μπασκόνια (20:00, Novasports 4)
Μπάγερν Μονάχου - Ρεάλ Μαδρίτης (21:00, Novasports 3)
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ - Αναντολού Εφές (21:15, Novasports Prime)
Αρμάνι Μιλάνο - Άλμπα Βερολίνου (21:30, Novasports Start)
Βαλένθια - Ζάλγκιρις Κάουνας (21:30, Novasports 6)
Βιλερμπάν - Ερυθρός Αστέρας (21:30, Novasports 5)

Για την πρόκριση ο Προμηθέας, να μείνει ζωντανός θέλει ο ΠΑΟΚ

Προμηθέας και ΠΑΟΚ ρίχνονται ξανά στην μάχη του Basketball Champions League στο πλαίσιο του δεύτερου αγώνα τους στο Play-In της διοργάνωσης.

Πρώτος θα βγει στο παρκέ ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει στην Τουρκία την Τόφας (19:00, Cosmote Sport 5 και LIVE από το SPORT24). Έχοντας ηττηθεί στο πρώτο ματς στο "Παλατάκι", ο "Δικέφαλος" θέλει την νίκη για να φέρει την σειρά στα ίσα και να μην αποκλειστεί.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Προμηθέας υποδέχεται την Λε Μαν (20:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24). Οι Πατρινοί έκαναν το 1-0 στο πρώτο ματς στην Γαλλία και με νίκη σήμερα (9/1) θα προκριθούν στους 16 της διοργάνωσης. Αν συμβεί αυτό, τότε ο Προμηθέας θα βρεθεί στον ίδιο όμιλο με την ΑΕΚ Betsson.

TAGS MEDIA EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ