ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκος AKTOR: Με Σλούκα και Λεσόρ κόντρα στην Εφές

Παναθηναϊκος AKTOR: Με Σλούκα και Λεσόρ κόντρα στην Εφές
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Κώστας Σλούκας και Ματίας Λεσόρ συμμετείχαν κανονικά στην προπόνηση του Παναθηναϊκού AKTOR τη Δευτέρα (8/1) και αναμένεται να αγωνιστούν κόντρα στην Εφές (9/1, 21:15, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24).

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ετοιμάζεται για το πρώτο ματς της διαβολοβδομάδας στην EuroLeague, αυτό κόντρα στην Αναντολού Εφές (9/1, 21:15, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24), στο οποίο αναμένεται να αγωνιστεί τόσο ο Κώστας Σλούκας, όσο και ο Ματίας Λεσόρ.

Όπως είπε ο Εργκίν Αταμάν, ο Έλληνας γκαρντ που υπέστη τράβηγμα στο ματς με την Μπασκόνια και δεν αγωνίστηκε ούτε απέναντι στη Βαλένθια, ούτε κόντρα στο Περιστέρι bwin, έκανε προπόνηση τη Δευτέρα (8/1) και θα χρειαστεί να πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής κόντρα στην ομάδα του Ερντάμ Τζαν, μιας και ο Λούκα Βιλντόσα έχει τεθεί νοκ-αουτ και θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, λόγω ρήξης στο έξω μηνίσκο.

Αντίστοιχα, προπονήθηκε και ο Γάλλος σέντερ, ο οποίος αποχώρησε κουτσαίνοντας λίγα λεπτά πριν το φινάλε του αγώνα με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη.

"Ο Σλούκας προπονήθηκε και ο Λεσόρ το ίδιο. Κάθε δύο μέρες έχουμε νέο παιχνίδι. Κι εχθές είχαμε ένα δυνατό ματς στο πρωτάθλημα κόντρα στο Περιστέρι. Νομίζω πως θα είναι έτοιμοι για αύριο. Χρειαζόμαστε να είναι έτοιμοι, ιδίως τον Σλούκα που θα πρέπει να παίξει 25'-30' μετά την απουσία του Βιλντόσα", είπε ενδεικτικά ο Τούρκος τεχνικός.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ