EUROLEAGUE

Το μπασκετικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας: Ο Παναθηναϊκός AKTOR δοκιμάζεται στην Βαλένθια, ώρα ημιτελικών στο UNICEF Trophy

Το μπασκετικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας: Ο Παναθηναϊκός AKTOR δοκιμάζεται στην Βαλένθια, ώρα ημιτελικών στο UNICEF Trophy
VAGGELIS STOLIS

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει στην Ισπανία την Βαλένθια (21:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 19η αγωνιστική της EuroLeague, θέλοντας να κλείσει με νίκη την διαβολοβδομάδα. Ώρα ημιτελικών στο Final Four του UNICEF Trophy.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR, έχει δύσκολη αποστολή σήμερα (5/1), αφού κοντράρεται στην Ισπανία την Βαλένθια (21:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 19η αγωνιστική της EuroLeague.

Οι "πράσινοι" θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα κόντρα στην Μπασκόνια, ενώ αναμένεται να μάθουν σήμερα αν θα έχουν στην διάθεσή τους τον Κώστα Σλούκα - που γλίτωσε την θλάση, αλλά παραμένει αμφίβολος - ενώ εκτός δράσης παραμένει ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:
Άλμπα Βερολίνου - Βίρτους Μπολόνια (20:00, Novasports Start)
Βαλένθια - Παναθηναϊκός AKTOR (21:30, Novasports Prime)
Μπαρτσελόνα - Μπασκόνια (21:30, Novasports 5)
Αρμάνι Μιλάνο - Μπάγερν Μονάχου (21:30, Novasports 6)
Ρεάλ Μαδρίτης - Αναντολού Εφές (21:45, Novasports 4)
Τα χθεσινά (4/1) αποτελέσματα:
Φενέρμπαχτσε - Μακάμπι Τελ Αβίβ 109-74
Βιλερμπάν - Ζάλγκιρις Κάουνας 93-79
Ερυθρός Αστέρας - Παρτίζαν 88-72
Ολυμπιακός - Μονακό 75-73

Ώρα Final Four στο UNICEF Trophy

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για το Final Four του UNICEF Trophy, που έχει ως έπαθλο μία θέση στο Final Eight του Κυπέλλου Ανδρών, αφού σήμερα (5/1) διεξάγονται οι δύο ημιτελικοί.

Στον πρώτο ημιτελικό, η Μεγαρίδα θα αντιμετωπίσει τον Μίλωνα, ενώ στον δεύτερο ημιτελικό ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει την Δόξα Λευκάδας. Οι αγώνες θα καλυφθούν μέσω LIVE Streaming από το κανάλι της ΕΟΚ.
Το πρόγραμμα των αγώνων:
Παρασκευή 5 Ιανουαρίου
17.00 Μεγαρίδα - Μίλωνας
20.00 Πανιώνιος - Δόξα Λευκάδας
Σάββατο 6 Ιανουαρίου
18.00 Τελικός

Υπενθυμίζεται ότι οι 7 ομάδες της Stoiximan Basket League που έχουν προκριθεί στο Final Eight είναι οι εξής:
Παναθηναϊκός AKTOR
Ολυμπιακός
Προμηθέας Πάτρας
Περιστέρι bwin
ΑΕΚ Betsson
Άρης
ΠΑΟΚ

TAGS EUROLEAGUE MEDIA FINAL FOUR ELITE LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ