ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Σλούκας απέφυγε τη θλάση, θα εκτιμηθεί την Παρασκευή (5/1) η κατάστασή του

Ο Κώστας Σλούκας
Ο Κώστας Σλούκας EUROKINISSI SPORTS

Το τράβηγμα που υπέστη ο Κώστας Σλούκας στο φινάλε του αγώνα με την Μπασκόνια πιθανότατα θα τον κρατήσει εκτός από το παιχνίδι με τη Βαλένθια (5/1, 21:30, Novasports Prime, Match Center στο SPORT24) στο φινάλε της διαβολοβδομάδας.

Το καλάθι του Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ στα 0.9'' για το τέλος μπορεί πολύ εύκολα να χαρακτηριστεί ως το μικρότερο κακό για τον Παναθηναϊκό AKTOR απ' όσα έγιναν στη Βιτόρια το βράδυ της Τετάρτης 3 Ιανουαρίου, αν κρίνουμε από τον τραυματισμό του Κώστα Σλούκα.

Ο αρχηγός του τριφυλλιού είδε από τον πάγκο τα τελευταία κρίσιμα δευτερόλεπτα λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνθηκε στους προσαγωγούς, ένα πρόβλημα που -σε πρώτη φάση- δεν χαρακτηρίζεται σοβαρό, φαίνεται όμως πάρα πολύ πιθανό να τον κρατήσει εκτός μάχης με τη Βαλένθια (5/1, 21:30, Novasports Prime, Match Center στο SPORT24).

Δεδομένου του χρονικού σημείου στο οποίο βρίσκεται η σεζόν, στον Παναθηναϊκό AKTOR δεν θέλουν να ρισκάρουν το οτιδήποτε με την υγεία του διεθνούς γκαρντ που γλίτωσε πάντως τη θλέση και θα επανεκτιμηθεί το πρωί της Παρασκευής. Ειδικά από την στιγμή που ακολουθεί ακόμη μια διαβολοβδομάδα, με δύο εντός έδρας παιχνίδια απέναντι σε Αναντολού Εφές και Μονακό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ