MEDIA

Το μπασκετικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας: Ο Άρης περιμένει τον Κολοσσό, μάχες στην Elite League - πού θα δείτε τα παιχνίδια

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης
Ο Λευτέρης Μποχωρίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρης περιμένει τον Κολοσσό (17:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Σημαντικά παιχνίδια για τα playoffs και τα playout της Elite League.

Το Top-6 της Stoiximan Basket League συνεχίζεται σήμερα (20/4) με ένα παιχνίδι, το οποίο και ολοκληρώνει την 4η αγωνιστική της έξτρα φάσης του πρωταθλήματος.

Ο Άρης υποδέχεται τον Κολοσσό (17:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24), με το ευχάριστο για τους "κίτρινους" να είναι ότι θα έχουν έπειτα από δύο μήνες τον Ρομπέρτο Γκάλινατ στην αποστολή, αφού ο Αμερικανός ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Σπουδαία παιχνίδια στην Elite League

Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό (20/4) πρόγραμμα της Elite League, δύο για τα playoffs και ένα για τα playout, με το καθένα να έχει το δικό του ενδιαφέρον.

Για τα playoffs, ο Ηρακλής υποδέχεται την Μεγαρίδα (16:00, ACTION24). Η σειρά βρίσκεται στο 2-1 για τους φιλοξενούμενους και να κρίνεται στις 4 νίκες, ενώ ο Κόροιβος υποδέχεται τον Μίλωνα (16:00, LIVE Streaming από το κανάλι της ΕΟΚ), με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 3-0 και με νίκη να προκρίνονται στο Final Four.

Για τα playout, το Ψυχικό υποδέχεται τον Έσπερο Λαμίας (16:00, LIVE Streaming από το κανάλι της ΕΟΚ), με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 3-0 και με νίκη να εξασφαλίζουν την παραμονή τους.

TAGS MEDIA STOIXIMAN BASKET LEAGUE ELITE LEAGUE ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ