ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ

ΛεΜπρόν στον γιο του: "Σήμερα μου έδωσες περισσότερη ζωή"

Ο Λεμπρόν Τζέιμς με τον γιο του Μπρόνι
Ο Λεμπρόν Τζέιμς με τον γιο του Μπρόνι AP PHOTO/JAY LAPRETE

Ο Μπρόνι Τζέιμς επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά την καρδιακή προσβολή που είχε υποστεί τον Ιούλιο και ο ΛεΜπρόν δεν θα μπορούσε να λείπει από τη μεγάλη του στιγμή του γιου του, για τον οποίο έγραψε μέσω social media ένα συγκινητικό μήνυμα.

Ο Μπρόνι Τζέιμς άφησε πίσω του την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του, με την καρδιακή προσβολή που είχε υποστεί τον Ιούλιο, καθώς επέστρεψε στα παρκέ και έκανε το ντεμπούτο του στο NCAA με τη φανέλα του USC.

Ο ΛεΜπρόν δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από τη μεγάλη στιγμή του γιου του και έγραψε στα social media ένα συγκινητικό μήνυμα, εκφράζοντας τα συναισθήματά του για την επάνοδο του Μπρόνι στην αγωνιστική δράση.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο "βασιλιάς":

"Δεν μπορώ καν να σας πω πόσο συναισθηματικό ήταν σήμερα για μένα! Είμαι κυριολεκτικά εξαντλημένος και το μόνο που μπορώ να πω είναι Μπρόνι είσαι απλά απίστευτος! Ανάθεμα στις νίκες και τις ήττες που θα συμβούν. Έχετε ήδη κερδίσει τον απόλυτο στόχο/πρωτάθλημα και αυτό είναι η ζωή! Περήφανος για σένα παιδί μου και σήμερα μου έδωσες περισσότερη ζωή! Σε ευχαριστώ και σε αγαπώ"

TAGS ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ NCAA NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ