ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ

Ο Μπρόνι Τζέιμς επέστρεψε στα παρκέ μετά την καρδιακή προσβολή, υπό το βλέμμα του ΛεΜπρόν, έλαμψε ο Έλληνας ομογενής Μάρκους Τσοχώνης

Ο Μπρόνι Τζέιμς επέστρεψε στα παρκέ μετά την καρδιακή προσβολή, υπό το βλέμμα του ΛεΜπρόν, έλαμψε ο Έλληνας ομογενής Μάρκους Τσοχώνης
AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Ο Μπρόνι Τζέιμς αφήνει πίσω του την σοβαρή περιπέτεια υγείας, από την οποία ταλαιπωρήθηκε τους τελευταίους μήνες καθώς επέστρεψε στα παρκέ αγωνιζόμενος στο NCAA με τη φανέλα του USC. Από τον αγώνα δεν θα μπορούσε να απουσιάσει ο πατέρας του, ΛεΜπρόν, που έδωσε το παρών στις εξέδρες. Μεγάλο ματς για το Long Beach State έκανε ο Έλληνας ομογενής, Μάρκους Τσοχώνης.

Η μεγάλη στιγμή για τον Μπρόνι Τζέιμς έφτασε, καθώς έπειτα από την σοβαρή περιπέτεια υγείας, από την οποία ταλαιπωρήθηκε τους τελευταίους μήνες, επέστρεψε στην αγωνιστική δράση.

Ο Μπρόνι είχε υποστεί καρδιακή προσβολή τον Ιούλιο και είχε μείνει μακριά από το μπάσκετ, ωστόσο πλέον επέστρεψε στα παρκέ, κάνοντας το ντεμπούτο του στο NCAA με τη φανέλα του USC. Στα 17 λεπτά που έμεινε στον αγωνιστικό χώρο σκόραρε 4 πόντους, κατέβασε 3 ριμπάουντ, μοίρασε 2 ασίστ, έκανε 2 κλεψίματα και 1 τάπα.

Από αυτή τη στιγμή δεν θα μπορούσε να λείπει ο πατέρας του, ΛεΜπρόν, ο οποίος παρακολούθησε την επάνοδο του γιού του από τις εξέδρες.

Για την ιστορία το USC ηττήθηκε από το Long Beach State με 84-79. Στους νικητές αγωνίστηκε ο Έλληνας ομογενής, Μάρκους Τσοχώνης, ο οποίος έκανε εντυπωσιακό ματς με 28 πόντους (3/6 τρίποντα) και 3 ασίστ, προκαλώντας τον θαυμασμό του Μάικ Τζέιμς.

TAGS ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ