EUROLEAGUE

Το μέλλον των αθλητικών μεταδόσεων

Το μέλλον των αθλητικών μεταδόσεων

Σε μία ακόμα πρωτοποριακή κίνηση προχώρησε η Euroleague, η οποία αναμένεται να αλλάξει πολλά στον τομέα των αθλητικών μεταδόσεων. Δείτε το video.

H Euroleague προσπαθεί να εξελίσσεται σε όλους τους τομείς. Ένας από αυτούς είναι και η αθλητική μετάδοση. Εκεί όπου τα επόμενα χρόνια αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του κάτι πρωτοποριακό. Η Jersey Cam! Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα δοκίμασαν, από πρώτο χέρι, τη νέα τεχνολογία.

"Νιώθω πολύ καλά με την κάμερα, καμία δυσκολία, νιώθω να φοράω κάτι προστατευτικό και αυτό είναι ωραίο. Δεν είναι βαρύ και δεν περιπλέκει τίποτα. Είναι σαν να φοράς μια ελαφριά φανέλα. ΘΑ δίνει την ευκαιρία στον κόσμο να βλέπει τα φάουλ και τις αντιδράσεις από διαφορετική όψη. Δεν έχω δει πουθενά να παίζουν με την κάμερα αυτή στο στήθος. Είναι πραγματικά ενδιαφέρον", εξηγεί ο Ματσέι Λάμπε.

Από την πλευρά του, ο Έντουιν Τζάκσον προσθέτει ότι "Συνεχίζω να παίζω το παιχνίδι μου, δεν είναι βαρύ. Είναι αρκετά βολικό. Μπορεί να προσφέρει στους θεατές διαφορετικές εικόνες και να δώσει μια πιο προσεκτική ματιά στο παιχνίδι για τον κόσμο, ακόμα και για τους παίκτες".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ