ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Το Κύπελλο Ελλάδας και ο ΟΠΑΠ συνεχίζουν την συνεργασία τους

Το Κύπελλο Ελλάδας και ο ΟΠΑΠ συνεχίζουν την συνεργασία τους
ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME

Το Κύπελλο Ελλάδας συνεχίζει την συνεργασία του με τον ΟΠΑΠ, ο οποίος θα παρέχει την στήριξή του στο Final Eight των Ανδρών και στον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών.

Κύπελλο Ελλάδας και ΟΠΑΠ συνεχίζουν τη συνεργασία τους, με τον ΟΠΑΠ να στηρίζει τόσο το Final Eight των Ανδρών, όσο και τον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών.

Θυμίζουμε πως το Final Eight θα διεξαχθεί στις 15-18 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο Κρήτης, ενώ ο τελικός του Κυπέλλου Γυναικών θα διεξαχθεί την ίδια μέρα με εκείνον των Ανδρών.

Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Final Eight:

  1. Παναθηναϊκός AKTOR
  2. Ολυμπιακός
  3. Προμηθέας Πάτρας
  4. ΠΑΟΚ
  5. Άρης
  6. Περιστέρι bwin
  7. ΑΕΚ Betsson
  8. Πανιώνιος

Η κλήρωση της θέσης του Πανιωνίου, από την οποία θα σχηματιστούν τα ζευγάρια με την ακολουθία 1-8, 2-7, 3-6, 4-5 είναι προγραμματισμένη για τις 17 Ιανουαρίου στη 13:00.

Τα ζευγάρια από τα οποία θα προκύψει ο τελικός του Κυπέλλου Ανδρών είναι Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα και Ελευθερία Μοσχάτου - Εσπερίδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Το μπάσκετ είναι γιορτή! Η ΕΟΚ και ο Χρυσός Χορηγός της ΟΠΑΠ, συνεργάζονται για μία ακόμη χρονιά και στέλνουν το μήνυμα σε όλους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μέσα από τη συνάντηση των κορυφαίων ομάδων της Ελλάδας. Το Final 8 του Κυπέλλου Ανδρών θα έχει και πάλι τη μεγάλη στήριξη του ΟΠΑΠ, όπως και ο τελικός του Κυπέλλου Γυναικών!

Το ΟΠΑΠ Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών θα διεξαχθεί 15-18 Φεβρουαρίου και τον τίτλο θα διεκδικήσουν ο Παναθηναϊκός AKTOR, ο Ολυμπιακός, ο Προμηθέας Πάτρας, ο ΠΑΟΚ mateco, ο Άρης Midea, το Περιστέρι bwin, η ΑΕΚ Betsson και ο Πανιώνιος, ο οποίος κατέκτησε το UNICEF Trophy για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Στις 15 και 16 Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν οι προημιτελικοί, στις 17 Φεβρουαρίου οι ημιτελικοί και στις 18 ο μεγάλος τελικός.

Ο ΟΠΑΠ αγκαλιάζει και το μπάσκετ Γυναικών! Στηρίζει την καινοτομία της ΕΟΚ να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Γυναικών την ίδια ημέρα με τον τελικό του Κυπέλλου Ανδρών και δίνει και σε αυτόν τον αγώνα τίτλου… ονοματεπώνυμο: ΟΠΑΠ Κύπελλο Γυναικών!

Η συνέχεια θα γραφτεί στο παρκέ, σε ένα τετραήμερο που θα είναι γιορτή για το ελληνικό μπάσκετ!"

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ