ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το "καρφί" του Εργκίν Αταμάν για τον προπονητή της Αναντολού Εφές: "Με πείραξε που φίλησε το χέρι του Ομπράντοβιτς"

Ο Εργκίν Αταμάν στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για τη EuroLeague 2023/24
Ο Εργκίν Αταμάν στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για τη EuroLeague 2023/24 INTIME

Στη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε στο NTV Spor, ο Εργκίν Αταμάν ρωτήθηκε για τον διάδοχό του στην Αναντολού Εφές. Τότε ήταν που αναφέρθηκε σε δύο πράξεις του Ερντέμ Τζαν.

Το συναπάντημα του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε για την EuroLeague αποτελεί το σημαντικότερο αθλητικό γεγονός της εβδομάδας στην Τουρκία, αφού αποτελεί την πρώτη επιστροφή του Εργκίν Αταμάν στη χώρα, με την ιδιότητα του αντιπάλου.

Γι αυτό κιόλας, ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε σε περισσότερους από έναν δημοσιογράφους στη διάρκεια της Δευτέρας 16 Οκτωβρίου. Πέραν των θεμάτων που αφορούν στο τριφύλλι (τα οποία άλλωστε έχετε ήδη διαβάσει), κλήθηκε να πει την άποψή του για την Αναντολού Εφές και τον διάδοχό του, Ερντέμ Τζαν.

Σε πρώτη φάση για την ατάκα που ακούστηκε να λέει προς τον Έρτεν Γκάζι στη διάρκεια του αγώνα με την Καρσίγιακα (το "Νομίζεις ότι είμαι ο Αταμάν;"), αλλά και για τη χειρονομία να φιλήσει το χέρι του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στο "Παύλος Γιαννακόπουλος" του ΟΑΚΑ.

"Ο Ερντέμ Τζαν είναι ένας νέος προπονητής. Μπορεί να γίνει πολύ επιτυχημένος. Θα ήταν όμως καλύτερα, αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός με τα λόγια του. Καταλαβαίνω πως αυτό που είπε ήταν πάνω στην ένταση της στιγμής. Κάποιες φορές "συλλαμβανόμαστε" να λέμε κάτι. Αυτό έγινε και μ' εκείνον. Μετά με πήρε τηλέφωνο για να μου πει ότι έγινε παρεξήγηση. Του είπα να κοιτάει τη δουλειά του, αλλά να ξέρει πως είναι σε έναν εκ των μεγαλύτερων συλλόγων της Ευρώπης" είπε αρχικά για να συνεχίσει, εκδηλώνοντας την ενόχλησή του με κάτι άλλο:

"Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο ήταν όταν φίλησε το χέρι του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Ως άνθρωπος που έχει περάσει από την Αναντολού Εφές, εξεπλάγην. Φυσικά υπάρχει απόλυτος σεβασμός. Τον ίδιο σεβασμό έχω για τον Αϊτίν Ορς (σ.σ.: πρώην προπονητής της Εφές Πίλσεν και της Φενέρμπαχτσε), αλλά δεν θα φιλούσα το χέρι του μπροστά σε κόσμο. Θα τον αγκάλιαζα φυσικά. Ο Ερντέμ Τζαν είναι ένας αξιοσέβαστος προπονητής, αλλά μπορώ να πω ότι αυτό με ενόχλησε, γιατί πάνω απ όλα υπάρχει ανταγωνισμός".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΕΡΓΚΙΝ ΑΤΑΜΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ