ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Αναντολού Εφές: Το "νομίζεις ότι είμαι ο Αταμάν; Είσαι αγενής" του έξαλλου Τζαν στον Γκάζι και η παρέμβαση του Κλάιμπερν

Ο Ερντέμ Τζαν
Ο Ερντέμ Τζαν PRINTSCREEN

Στιγμή έντασης σε φιλικό της Αναντολού Εφές, με τον τεχνικό της ομάδας, Ερντέμ Τζαν, να βάζει τις φωνές στον Γκάζι και τον Κλάιμπερν να παίζει ρόλο ειρηνοποιού

Ο Ερντέμ Τζαν ήταν έξαλλος σε ένα τάιμ-άουτ στον φιλικό αγώνα της Αναντολού Εφές με την Καρσίγιακα και αυτός που την πλήρωσε - προσωρινά - ήταν ο Έρτεν Γκάζι, με τον Γουίλ Κλάιμπερν να εξομαλύνει την κατάσταση.

Αυτό υποστήριξε σε δημοσίευμά της η τουρκική ιστοσελίδα "Fanatik", αναφέροντας ότι ο Τούρκος τεχνικός είχε ένα έντονο επεισόδιο με τον Τούρκο γκαρντ σε ένα τάιμ-άουτ, πριν ο Κλάιμπερν παίξει πυροσβεστικό ρόλο.

Συγκεκριμένα, ο Τζαν ζήτησε ένα τάιμ-άουτ στο παιχνίδι επειδή σε μία φάση ο Γκάζι δεν έκανε αυτό που του ζήτησε και με τον Τούρκο γκαρντ να τον πλησιάζει τού φώναξε "νομίζεις ότι είμαι ο Αταμάν; Είσαι αγενής" πριν αποφασίσει στην συνέχεια να τον διώξει από τον πάγκο.

Τότε όμως ήταν που βγήκε μπροστά ο Κλάιμπερν - ο οποίος δεν αγωνιζόταν - και μίλησε με τον Τζαν, αλλάζοντάς του την γνώμη, με τον Γκάζι να αγωνίζεται ξανά στην συνέχεια του αγώνα.

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ EUROLEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ