ΕΟΚ

Το Final Eight θα διοργανωθεί στην Κρήτη παρουσία φιλάθλων όλων των ομάδων

Ο Βαγγέλης Λιόλιος
Ο Βαγγέλης Λιόλιος INTIME

Ο Βαγγέλης Λιόλιος ανακοίνωσε στο πλαίσιο της κλήρωσης του Final Four του Κυπέλλου των μικρών κατηγοριών ότι το Final Eight θα διεξαχθεί στην Κρήτη.

Ο κύβος ερρίφθη. Το πρώτο Final Eight στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ - με την συμμετοχή των πρώτων 7 ομάδων της Basket League στο τέλος του πρώτου γύρου και της ομάδας που θα κατακτήσει την πρώτη θέση στο UNICEF TROPHY θα φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης.

Την είδηση γνωστοποίησε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, κατά την διάρκεια της κλήρωσης του Final Four του UNICEF TROPHY, από όπου θα προκύψει η 8η ομάδα του Final Eight.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αναλυτικά ο Πρόεδρος της ΕΟΚ ανέφερε για το θέμα:

"Όποιος κερδίσει το UNICEF Trophy θα λάβει μέρος στο Final Eight και εκεί θα μπορεί να έχει και τους οπαδούς μαζί. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη σε φιλάθλους των ομάδων, φιλάθλους όμως. Ανθρώπους που αγαπούν τις ομάδες τους σε ένα πολύ φίλαθλο πνεύμα. Η ομάδα που θα κερδίσει το τρόπαιο θα συμμετάσχει στο Final Eight με τις επτά πρώτες ομάδες του πρώτου γύρου της Basket League στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Οι άνθρωποι της Κρήτης αγαπούν το μπάσκετ και το στηρίζουν. Θα θέλαμε το επόμενο να πάει και σε μια άλλη περιοχή και θα πάει σε μια άλλη περιοχή, όταν όλοι καταλάβουν πως το μπάσκετ είναι εντός των τεσσάρων γραμμών και έξω είμαστε όλοι ενωμένοι".

Διαβάστε ξανά την αποκλειστική συνέντευξη του Βαγγέλη Λιόλιου στον Σπύρο Καβαλιεράτο, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι το Final Eight θα γίνει με παρουσία φιλάθλων και των οχτώ ομάδων.

TAGS ΕΟΚ BASKET LEAGUE ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ NOVIBET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ