ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Το εξωφρενικό block του Γιάννη Αντετοκούνμπο ακούστηκε σε όλο το ΝΒΑ

Το εξωφρενικό block του Γιάννη Αντετοκούνμπο ακούστηκε σε όλο το ΝΒΑ

Ο Ντάριους Μπέιζλι πίστεψε ότι θα ολοκληρώσει τον αιφνιδιασμό των Θάντερ με κάρφωμα, όμως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τον είχε καταδιώξει για να χαρίσει το μπλοκ της σεζόν στο ΝΒΑ.

Το βράδυ της Παρασκευής (19/11), αποδείχθηκε ζόρικο για τους Μπακς και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Οι πρωταθλητές μάλλον υποτίμησαν τους Θάντερ και γι' αυτό λίγο έλειψε η ομάδα της Οκλαχόμα Σίτι να θριαμβεύσει στο Μιλγουόκι. Δεν το έκανε, διότι ο Greek Freak έβαλε το μεγάλο σουτ για το +4 στα 28.7" πριν από το φινάλε, έγραψε το τελικό σκορ με βολές, κυρίως όμως, έκανε ένα συγκλονιστικό μπλοκ σε αιφνιδιασμό του Ντάριους Μπέιζλι που ακούστηκε σε κάθε γωνιά των ΗΠΑ.

Οι φιλοξενούμενοι έκλεψαν την μπάλα, ο Αυστραλός rookie γκαρντ Τζος Γκίντι την σήκωσε για alley-oop κάρφωμα του Μπέιζλι και τότε... δεν έσβησαν απλώς τα φώτα για τον νεαρό φόργουορντ, αλλά ο κόσμος ολόκληρος! Ο Γιάννης τον είχε κυνηγήσει, είτε πατήσει 30 εκατοστά μπροστά από την γραμμή των βολών, είχε "πετάξει" προς το ταμπλό και το μπλοκ της σεζόν ήταν γεγονός. Ακόμα ένα απίθανο hustle play από τον Greek Freak, που προσπάθησε για κάτι παρόμοιο πριν από δύο ημέρες απέναντι στον Άντονι Ντέιβις, αλλά δεν τα κατάφερε. Αυτή τη φορά, δικαιώθηκε και έστειλε ξανά μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.


S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΣΙΤΙ ΘΑΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ