ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Το δώρο του Τσους Ματέο στους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης μετά από τις τέσσερις παρατάσεις

07/12/2023 Panathinaikos Vs Real Madrid for Turkish Airlines Euroleague season 2023-24 in OAKA Stadium, in Athens - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
07/12/2023 Panathinaikos Vs Real Madrid for Turkish Airlines Euroleague season 2023-24 in OAKA Stadium, in Athens - Greece Photo by: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης έκαναν κατάθεση ψυχής στον μαραθώνιο των τεσσάρων παρατάσεων απέναντι στην Αναντολού Εφές, με τον Τσους Ματέο να εξηγεί στους δημοσιογράφους πώς θα τους ανταμείψει για την προσπάθεια.

Το παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Αναντολού Εφές γράφτηκε ήδη στην ιστορία, από την στιγμή που κρίθηκε μετά από τέσσερις παρατάσεις.

Η "Βασίλισσα" ήταν αυτή που χαμογέλασε στο φινάλε και είδε την τεράστια προσπάθεια να ανταμείβεται, δίχως όμως να υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου για κάτι ιδιαίτερο αφού ακολουθούν η εκτός έδρας δοκιμασία κόντρα στην Μπασκόνια για τη Liga Endesa (7/7) κι η δεύτερη σερί διαβολοβδομάδα στην EuroLeague, που ξεκινά με νέο ταξίδι, αυτή τη φορά στο Μόναχο.

Μετά από το τέλος του μαραθωνίου με την Αναντολού Εφές, ο Τσους Ματέο ρωτήθηκε πώς θα διαχειριστεί την υφιστάμενη κούραση των παικτών του, απαντώντας πως... το δώρο του (sic) θα είναι το ρεπό του Σαββάτου 6 Ιανουαρίου.

Παρεμπιπτόντως, αναφερόμενος στους παίκτες του είπε πως "είναι σούπερ ήρωες επειδή με το πρόγραμμα που έχουμε, είναι δύσκολο να είσαι καλός κάθε βράδυ. Κάποιες φορές δεν είμαστε τόσο λαμπεροί, αλλά ποτέ δεν μας λείπει η μαχητικότητα, ακόμη κι αν δεν παίζουμε καλά".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ EUROLEAGUE ΙΣΠΑΝΙΑ LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ