NBA

Το Depth Chart των Μιλγουόκι Μπακς και η εκκρεμότητα προς την έναρξη της σεζόν

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε παιχνίδι των Μπακς
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε παιχνίδι των Μπακς AP PHOTO/MORRY GASH

Δείτε το Depth Chart των Μιλγουόκι Μπακς, που πλέον έχουν μόλις ένα Two-Way συμβόλαιο για να καλύψουν πριν από την έναρξη της σεζόν 2023/24.

Λίγο πριν βγει ο Ιούλιος, οι Μπακς έδωσαν το τελευταίο τους roster spot στον Θανάση Αντετοκούνμπο και αν δεν υπάρξει κάποια έκπληξη, έχουν ήδη έτοιμη την ομάδα που θα μπει στη σεζόν 2023/24 με στόχο υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή, Έιντριαν Γκρίφιν, να κάνει πρωταθλητισμό.

Ο General Manager της ομάδας του Μιλγουόκι, Τζον Χορστ, έχει πλέον μόλις μία εκκρεμότητα. Το τρίτο και τελευταίο Two-Way contract, εκτός αν προκύψει κάποια ανταλλαγή που θα αλλάξει τις ισορροπίες και θα δημιουργήσει νέες ανάγκες στο δρόμο προς μία πραγματικά κρίσιμη χρονιά για τον οργανισμό.

Το Depth Chart των Μπακς αυτή τη στιγμή:

  • PG: Τζρου Χόλιντεϊ, Αντρέ Τζάκσον, Λιντέλ Γουίγκιντον (Two-Way)
  • SG: Γκρέισον Άλεν, Πατ Κόνατον, Μαλίκ Μπίσλι, Έι Τζέι Γκριν
  • SF: Κρις Μίντλετον, Τζέι Κράουντερ, ΜαρΤζόν Μπότσαμπ, Κρις Λίβινγκτον, Ομάρι Μουρ (Two-Way)
  • PF: Γιάννης Αντετοκούνμπο, Μπόμπι Πόρτις, Θανάσης Αντετοκούνμπο
  • C: Μπρουκ Λόπεζ, Ρόμπιν Λόπεζ

Αν υπάρχει κάποια ανάγκη, αυτή εντοπίζεται στον ρόλο του backup πόιντ γκαρντ. Οι Μπακς επένδυσαν στον Αντρέ Τζάκσον στο NBA Draft 2023 και θα τον υποστηρίξουν, σίγουρα όμως έχουν πληθώρα επιλογών στις θέσεις 2-3 και θα στηριχθούν ξανά στους Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μπόμπι Πόρτις, Μπρουκ Λόπεζ στη φροντ λάιν.

Νέα πρόσωπα, εκτός από τον Αντρέ Τζάκσον, είναι οι rookies Κρις Λίβινγκστον - Ομάρι Μουρ και ο έμπειρος σουτέρ τριών πόντων Μαλίκ Μπίσλι που δεν αποκλείεται να διεκδικήσει ακόμη και τη θέση του starter στη διάρκεια της σεζόν.

Πρόσκληση για το training camp (Exhibit-10) έχει ο γκαρντ Τζέιζιαν Γκόρμαν.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ