EUROLEAGUE

Το "δεν εγκαταλείπω" του Σχορτσιανίτη

Το "δεν εγκαταλείπω" του Σχορτσιανίτη

Ο Μπλου αποκάλυψε πως θα αποσυρθεί ξανά, στο τέλος της σεζόν -αυτή τη φορά για πάντα. Τι είχε να πει ο Μπλατ (video) και γιατί ο Σχορτσανίτης θυμήθηκε τον Παναθηναϊκό.

Το καλοκαίρι του 2012 ο Ντέιβιντ Μπλου είχε ανακοινώσει πως είχε έλθει το πλήρωμα του χρόνου, για να κρεμάσει τη φανέλα του. Δεν ήταν μεγάλος. 'Ηταν 32 χρόνων. Ένιωσε πως ήθελε να ολοκληρώσει τις σπουδές του, στις ΗΠΑ. Μια αγωνιστική περίοδο αργότερα, ένιωσε ότι αυτό ήταν λάθος. Πως δεν είχε "σκοτώσει" τον παίκτη μέσα του. Για αυτό και γύρισε φέτος στη Μακάμπι, για να κάνει τα γνωστά του.

Ήταν εκ των πρωταγωνιστών του 2-1 της "ομάδα του λαού" επί της Αρμάνι, το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα -για την ακρίβεια, ήταν ο πρώτος σκόρερ- και μετά δήλωσε "τώρα πρέπει να "κλείσουμε" τη συμφωνία". Όταν τον ρώτησαν πού θα τον βρει η ερχόμενη σεζόν, απάντησε " να εργάζομαι ως κτηματομεσίτης", τώρα που είναι και πτυχιούχος. Οι συμπαίκτες του ενημέρωσαν πως στο ταξίδι στο Μιλάνο, κάθε διαθέσιμο λεπτό το περνούσε παρέα με τα βιβλία του, γιατί είχε... διάβασμα. Βλέπετε, έχει και πρόταση να συνεργαστεί με επιτυχημένους επιχειρηματίες του χώρου και δεν θέλει να τη χάσει. Παρ' ό,τι οι της Μακάμπι τον πιέζουν αφόρητα.

Το "δεν εγκαταλείπω" του Σχορτσιανίτη

Ο "Σόφο" θυμήθηκε τον Παναθηναϊκό

Το τεχνικό τιμ της Μακάμπι έφυγε από τη Nokia Arena στις 3 τα ξημερώματα, διότι αναλύθηκαν τα όσα έγιναν στο τρίτο ματς, ώστε να παρουσιαστούν σήμερα (22/4) στους παίκτες, στη μια προπόνηση πριν την τέταρτη συνάντηση της σειράς (την Τετάρτη, 24/4).

Αν μπορούν να υπολογίζουν στο Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, που έκανε δυο "βουτιές" τη Δευτέρα και χτύπησε (ξανά) το πόδι του; " Ο πόνος είναι μέρος της δουλειάς μου. Δεν θα είναι και λόγος για να μην παίξω, για να εγκαταλείψω την ομάδα μου. Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι δεν θα γίνει ξανά ό,τι πριν δυο χρόνια, με τον Παναθηναϊκό".

Οδηγίες προς ναυτιλλομένους

Ο Ντέιβιντ Μπλατ επανέλαβε πως " αν τους περιορίσουμε τα τρίποντα, θα έχουμε κάνει το πιο σημαντικό βήμα για τη νίκη", καθώς η Αρμάνι είχε 16% τη Δευτέρα, ενώ μπορείτε να τον ακούσετε να παραδέχεται ότι "σε σειρά που κρίνεται στις τρεις νίκες, κάθε ματς είναι τελείως διαφορετικό από το προηγούμενο. Οφείλεις να είσαι έτοιμος από σωματικής, πνευματικής και ψυχολογικής άποψης. Μολονότι επικεντρώνεσαι στο επόμενο ματς, σκοπός είναι να βαδίζεις βάσει πλάνου που σε βοηθά να βελτιώνεσαι, ενόσω είναι σε εξέλιξη η σειρά.

Ο χρόνος που μεσολαβεί μεταξύ των παιχνιδιών είναι ελάχιστος, οπότε πρέπει να προετοιμάζεις πνευματικά την ομάδα σου για κάθε μέρα, κάθε τακτική, κάθε αγώνα. Πιστεύω ότι σε σειρές όπως είναι αυτές των πλέι οφ, μπορείς και προκαλείς τον εαυτό σου. Μπορείς και τον μαθαίνεις καλύτερα, όπως μαθαίνεις καλύτερα και την ομάδα σου και ανεβαίνετε όλοι μαζί επίπεδο".

Μετά το τέλος του ματς, είχε να εξηγήσει πως " το πάθος από τις εξέδρες ήταν αυτό που έκλεβε τις μπάλες από την Αρμάνι".

Ο Σον Τζέιμς θα επιστρέψει στο Ισραήλ την ερχόμενη εβδομάδα -είναι εκτός από τις 28/1- για να ολοκληρώσει τη θεραπεία του.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ