ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Την Πέμπτη ελεύθερος ο "Σάρας"

Την ερχόμενη Πέμπτη μένει ελεύθερος από τους Ουόριορς και υπογράφει ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους

Το τυπικό έχει να κάνει με την πιθανότητα κάποια ομάδα να θελήσει να τον αποκτήσει, κάτι που φαντάζει δύσκολο λόγω του παχυλού συμβολαίου του.
Έτσι όταν αποδεσμευτεί οριστικά από τους "Πολεμιστές" θα γίνει και τυπικά παίκτης των "πρασίνων".

Για αυτές τις λεπτομέρειες γράφει στην εφημερίδα "Mercury News" ο Μάρκους Τόμπσον, που αναφέρει:

"Ο Γιασικεβίτσιους που θα έπαιρνε 4 εκ. δολάρια τη σεζόν, αρκέστηκε σε λιγότερα χρήματα για να μείνει ελεύθερος. Οι Ουόριορς τον έβαλαν στους waivers κι έτσι θα πρέπει να περιμένει μια βδομάδα για να μείνει ελεύθερος. Είναι δύσκολο μια άλλη ομάδα να τον διεκδικήσει, γιατί θα πρέπει να του προσφέρει όλο αυτό το ποσό".

"Οι Ουόριορς έχασαν έναν αληθινό πόιντ-γκαρντ. Συμφώνησαν για την αποδέσμευση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους κι έτσι πλέον έχουν τον Μπαρόν Ντέιβις και τον Μόντα Έλις, που είναι περισσότερο combo γκαρντ, ως τους μοναδικούς πόιντ-γκαρντ στο ρόστερ τους.

Ο Γιασικεβίτσιους ήταν πολύ αργός για το up tempo παιχνίδι του Ντον Νέλσον και ποτέ δεν δικαίωσε τη φήμη ως εξαιρετικός σουτέρ"

αναφέρει ακόμη στο κείμενο του.

"Αν δεν παίξει στο ΝΒΑ θα γυρίσει στην Ευρώπη. Υπάρχουν φήμες που τον θέλουν να υπογράφει στη Μπαρτσελόνα ή στον Ολυμπιακό" ολοκληρώνει για να... πιαστεί αδιάβαστος.








TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ