EUROLEAGUE

Τίμησε τον θρύλο της

Τίμησε τον θρύλο της

Ο Φελίπε Ρέγιες είναι εδώ και λίγες μέρες ο κορυφαίος ριμπάουντερ στην ιστορία της Euroleague. Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης δέχτηκε τις ανάλογες τιμές από τον Κλίφορντ Λιούκ και τον Εμιλιάνο Ροντρίγκεθ (PHOTOS)!

Ο Φελίπε Ρέγιες βελτίωνε σιωπηλά ένα όπλο που θα τον έκανε ακαταμάχητο κι έπειτα από πολλά χρόνια, θα του έδινε τίτλους με τη Ρεάλ Μαδρίτης και την εθνική Ισπανίας. Ποιο ήταν αυτό; Η έφεση στο ριμπάουντ!

Ο κάπτεν της "βασίλισσας" παραμένει στο πιο υψηλό επίπεδο. Είναι ακόμα κομβικός για την ομάδα του και όχι ένας 35χρονος βετεράνος που ζει με τα κατορθώματα του παρελθόντος. Απόδειξη το γεγονός ότι με τα 11 ριμπάουντ που κατέβασε στο πρόσφατο ματς της Μακάμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ρέγιες έφτασε τα 1.288 στο σύνολο της καριέρας του στην Euroleague και έριξε από την κορυφή της σχετικής λίστας τον Μιρσάντ Τουρκσάν (σ.σ. αποχώρησε το 2012, με 1.287).

Πριν από το χθεσινό τζάμπολ στο Palacio de Deportes, η Ρεάλ τίμησε τον αρχηγό της για αυτό το σπουδαίο επίτευγμα. Αρχικά, στα μάτριξ του γηπέδου προβλήθηκαν βίντεο με τις σπουδαιότερες στιγμές της καριέρας του 34χρονου φόργουορντ, ο οποίος εν συνεχεία βραβεύτηκε από τους θρύλους της "βασίλισσας" Εμιλιάνο Ροντρίγκεθ και Κλίφορντ Λιούκ, έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του και τον αδελφό του, Αλφόνσο Ρέγιες.

"Ήταν πολύ όμορφο αυτό που έγινε πριν από το παιχνίδι. Ήξερα ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είχε προετοιμάσει κάτι ιδιαίτερο όμως δεν περίμενα να δω τη σύζυγό μου και τη μητέρα μου στο παρκέ" εξήγησε ο Ρέγιες, ο οποίος αναφέρθηκε και στον θρίαμβο επί της Μπαρτσελόνα : "Παίξαμε πολύ καλά. Κερδίσαμε μια σπουδαία ομάδα στο TOP-16".

Τίμησε τον θρύλο της
Τίμησε τον θρύλο της
Τίμησε τον θρύλο της
TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ