ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ

Τι Τζέι Πάρκερ εναντίον Τόνι Πάρκερ: Ο πρώην προπονητής της Βιλερμπάν κατέθεσε αγωγή για το ύψος της αποζημίωσης

Τι Τζέι Πάρκερ εναντίον Τόνι Πάρκερ: Ο πρώην προπονητής της Βιλερμπάν κατέθεσε αγωγή για το ύψος της αποζημίωσης
ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ / INTIME SPORTS

Ο Τι Τζέι Πάρκερ αποφάσισε να κινηθεί νομικά κατά της διοίκηση της Βιλερμπάν, της οποίας ηγείται ο αδελφός του, Τόνι, για το θέμα της αποζημίωσης μετά από την απόλυσή του.

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες τελικά... Ο Τι Τζέι Πάρκερ πήρε την απόφαση να κινηθεί νομικά κατά της Βιλερμπάν μετά από την απόλυσή του (πριν από μερικούς μήνες), με σκοπό να διεκδικήσει όλο το ποσό που προβλεπόταν στο συμβόλαιό του έως το καλοκαίρι του 2026.

Όπως αποκαλύπτει το Basket Europe, ο νεαρός τεχνικός προσέφυγε δικαστικά κατά της γαλλικής ομάδας, πρόεδρος της οποίας είναι ο αδελφός του, Τόνι, ζητώντας να του καταβληθεί ένα ποσό που υπερβαίνει τις 500.000€ (σ.σ.: στη Γαλλία ανέφεραν πως σε ετήσια βάση το συμβόλαιό του προέβλεπε το ποσό των 250.000€).

Σύμφωνα με την "Le Progres" μάλιστα, το Δικαστήριο έχει ορίσει τη δικάσιμο μέσα στον Ιούνιο, με σκοπό να προτείνει μια συμβιβαστική λύση -αν δεν βρεθεί λύση, τότε θα γίνει το επόμενο νομικό βήμα από την πλευρά του Τι Τζέι Πάρκερ.

Πρόκειται, αν μη τι άλλο, για μια πρωτοφανή περίπτωση στην EuroLeague, όπου κάποιος θα έχει ως αντίδικο τον... αδελφό του επί της ουσίας.

TAGS ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΓΑΛΛΙΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ