VTB LEAGUE

Τι κρατά τον Κιριλένκο μακριά από το μπάσκετ

Τι κρατά τον Κιριλένκο μακριά από το μπάσκετ

Οι Νετς έστειλαν τον Αντρέι Κιριλένκο στη Φιλαδέλφεια, αλλά ο Ρώσος εξήγησε πως δεν δύναται να μετακομίσει, προς κανέναν προορισμό (συμπεριλαμβανομένης της ΤΣΣΚΑ) έως τον Φλεβάρη. Διαβάστε γιατί.

Η σύζυγος του Αντρέι Κιριλένκο, Μάσα αποκάλυψε ποιο είναι το οικογενειακό πρόβλημα που υποχρεώνει τον Ρώσο σταρ να μείνει μακριά από το μπάσκετ, μέχρι τον Φεβρουάριο.

Με δηλώσεις της στο super.ru, η οκτώ μηνών έγκυος σύζυγος του Κιριλένκο εξήγησε πως " πριν ένα μήνα υποβλήθηκα σε επέμβαση που είχε επιπλοκές και τώρα πρέπει να μείνω στο κρεβάτι, για να κρατήσω το παιδί. Δεν μπορώ να περπατήσω". Αυτό θα είναι το τέταρτο παιδί του ζεύγους, με τη Μάσα να χαρακτηρίζει " πολύ δύσκολη" την εγκυμοσύνη " τόσο που δεν είμαι σε θέση να προσέχω τα τρία παιδιά μας, να κάνω ό,τι χρειάζεται στο σπίτι. Πρέπει να το κάνει κάποιος άλλος. Αυτός είναι ο Αντρέι, ο οποίος αποφάσισε να με βοηθήσει. Αν έμενε στους Νετς, τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα, γιατί η ζωή μας είναι εδώ, το σχολείο των παιδιών, η επιχείρηση μου είναι εδώ. Το ενδεχόμενο της μετακόμισης αποκλείεται στην παρούσα φάση. Θα περιμένει μέχρι να γεννήσω και μετά θα μπορούμε να πάμε οπουδήποτε".

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ